budaklar Arkadaşlar son 1 aydan beri replaydarda çıkan reklam yerine konami çıkıyor ve bi türlü gitmiyor bana bu sorunu halledebilecek yama önerebilirmisiniz.
kralefe **bence gerek yok güvenmlik duvarından pes 2008 i nulup ağını kapata modemi kapamana gerek kalmaz msnde gi,rebiltrsin**
suptortion ya ne saçmalıyosunuz ne alakası vr net le onla bunla ....gitmiyo işte sallamayın denemeden...ben pc ye format attım net e hiç bağlanmadan direk oyunu yükledim üstelikl yamasız yine çıkıyo allahın belası şey
budaklar yardımlarınız için sağolun.İlk önce ağ bağlantılarımdan denedim olmadı daha sonra modemi kapayınca gitti o lanet konami yazısı:D
kralefe Orjinal Mesajı Yazan: suptortion ya ne saçmalıyosunuz ne alakası vr net le onla bunla ....gitmiyo işte sallamayın denemeden...ben pc ye format attım net e hiç bağlanmadan direk oyunu yükledim üstelikl yamasız yine çıkıyo allahın belası şey ne bot adamsın sne ya kafasız insan zaten normal pes 2008 de yamasız konami var pesturka olcak hali yokya ne admasın sen ya offf offf sizin gibilere slm bile vermemek lazım ama nyse allahın lalesi
RICO_BKR Lamermidir nedir tabi KONAMI çıkıcak bide format atmış boşu boşuna harbiden lalenin önde gideni hoşaf