laz0r roberto carlos tello c.ronaldo ronaldinho henry juninyo hagi ronaldo adriano sergen yalcın recobo bunlar wurur
heroic lincoln her attıgım ya çatal ya 90 :D gercı bırazda benım becerım yane :D:DD: ama telloda cok ıyı vuruyo bıde sergen recobada gusel ama degısılmezım lıncoln:D:D:D:D
KaRTaLiZM09 benim pes shopta isimler değişik yazıyo hagiyi nasıl bulabilirim? isim düzeltme yaması veya puan artırıcı yama var mı?
break99 bence juninho zico ve deisler ama 3ünden hangisi derseniz kesinlikle karar juninho ve zico arasında karar veremem :) biraz daha uzak frikiklerde lampardı tercih ederim oyunu ilk ögrendigim zamanlarda lampardla epey uzaktan 90 a atmıştım ondan cok seviyorum :D
_ViRuS_ Frikik isabeti 85 uzeri oLan her OyuncuyLa Atmak ßasit.. Tabi 99 oLunca qoL oLmamaSı imkanSız..
Quaresma723 klas vuranlar sert vuranlar 1.Ronaldinho & Henry 1.Adriano :D & Ronaldo CR7 2.Juninho & Beckham 2.Quaresma & Seedorf 3.Zidane & Drogba 3.Robben & Babel & Taiwo Beyler kendi tahminlerim düşüncelerimmdir