fetkork Arkadaşlar Repidsharede 6 rakamlı doğrulama şifresi veriyor fakat kutucuk 4 rakamlı nasıl halledicez bu sorunu bilgisi olan varsa destek rica ederim.
burak.SPuRS O harflerin bazılarının üstünde kedi bazılarının üstünde köpek var.Kedi olanları yazcan 4 tane kedi var.
bulkane Orjinal Mesajı Yazan: badd_boy rakamlarla hiç uğraşma universal share downloader programını indir Yanlış yönlendirmeyelim. Eğer bahsettiğin programla bu sorun aşılıyor ise nasıl olduğu hakkında açıklama yapman gerekir.
Vortex USDownloader aşamıyor ne yazıkki artık .. konuyu saptırmayalım cevap verilmiştir.. KEDİLERLE ve KÖPEKLER olayı
Cakhin17 Orjinal Mesajı Yazan: Vortex USDownloader aşamıyor ne yazıkki artık .. konuyu saptırmayalım cevap verilmiştir.. KEDİLERLE ve KÖPEKLER olayı Bravo arkdas cok gusel ozetlemıs o programda artık işe yaramıyorrr Ve Kedı-Kopek olayı Hayy ben bu rapıd'ın ya durup durup iş çıkarıyolarrrr :mad:
badd_boy nasıl yaramıyor kardeşim ben hergün download yapıorum o programla hemde aynı anda bir çok part indirebiliorum SANIRIM SİZDE BİR SORUN VAR!!
Vortex Rapidshare Happy Hoursa geçiyor her gün gece 1-2 den öğle 1-2'ye kadar ozaman çözüyor bende inidiryorum fakat.. Kediler Köpekler geldiği zaman çözülemiyor ne yazıkki. Bu Konu biraz Sakıncalı..Kurallara Aykırı
BERoKoNy tmm millet sakin olalım tansiyonu yükseltmeyelim...isterseniz burayı sawaş alanına çevirelim hı nedersiniz konuyu açan kişi bence cewaba ulaştı...uzatmanın bi anlamı yokk