Ottoman Başarılar.İnşallah teknik bir sorun çıkmaz da bu kariyerde SCN'nin esaneleri arasına girer.Favorim ikiniz:p
_Mokoena_ Arkadaşlar teşekkürler. Bakıyorum da Cemil Abi taraftarları çoğunlukta:D Bu bizi de tetikler:P:D Dün akşam giremedim, kusura bakmayın... Evde misafir vardı da...
_Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero şimdi ikinizde onlinesınız .Başlıcakmısınız Ne yazıkki. Benim dersaneye gitmem gerekiyo :( Ajax'ta görmek istediğiniz oyuncular varsa, sizden gelen tavsiyelere de açığım ;)
Mert__ Orjinal Mesajı Yazan: _Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero şimdi ikinizde onlinesınız .Başlıcakmısınız Ne yazıkki. Benim dersaneye gitmem gerekiyo :( Ajax'ta görmek istediğiniz oyuncular varsa, sizden gelen tavsiyelere de açığım ;) sertac sonuna kadar arkandayız kardesim :D;)
Sergio Ramos Mokoena, Pascal Nouma'yı görmek isteriz:p Şaka bir yana Vagner Love olabilir mesela Markus Rosenberg'in boşluğunu doldurabilir.
OziLy Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Ramos sertaç, Pascal Nouma'yı görmek isteriz:p Şaka bir yana Vagner Love olabilir mesela Markus Rosenberg'in boşluğunu doldurabilir.
_Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: Mert__ Orjinal Mesajı Yazan: _Mokoena_ Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero şimdi ikinizde onlinesınız .Başlıcakmısınız Ne yazıkki. Benim dersaneye gitmem gerekiyo :( Ajax'ta görmek istediğiniz oyuncular varsa, sizden gelen tavsiyelere de açığım ;) sertac sonuna kadar arkandayız kardesim :D;) Sağol Mert :D Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Ramos Mokoena, Pascal Nouma'yı görmek isteriz:p Şaka bir yana Vagner Love olabilir mesela Markus Rosenberg'in boşluğunu doldurabilir. Düşünebilirim... Ama zaten bomba bir forvet transferim olucaktır;) Huntelaar'ın yanına... Tabi Sneijder'in yerinin de dolması lazım...
Roy Keane Huntelaar'ın yanına Bianchi süper olur:p Bugünlerde Bianchi'ye takmış durumdayım nedense:rolleyes:
Cemil KAYA **evet bu hafta sonu organize olamadık ne yazıkki ama sertaçın daha önemli bır işi var oda okumak neyse hafta ya yoğun bır mesai harcayacağız artık sertaç ile sizlere çok klas bır karıyer takip ettireceğiz bu hafta açılış oldu sadece show önümüzdeki hafta :D:D:D inşallah**
Ronaldinho 80 başarılar dilerim. forumda yeniyim şuan için bi favorim yok ikinizede başarılar. merakla bekliyorum