emrcnsncr Evet arkadaşlar eski konumuz kapandığı için artık buradan devam ediyoruz.(Bu arada gokhanka abi ile yeni bir klan oluşturduk: bizim_formacilar kısaca: *BF*)
ozan0707 ben beşiktaş forması istiyorum mümkünse 2007-2008 beyaz desenli iyi olur forma no:91 isim:oZZy şimdiden teşekkür ederim
emrcnsncr Orjinal Mesajı Yazan: ozan0707 ben beşiktaş forması istiyorum mümkünse 2007-2008 beyaz desenli iyi olur forma no:91 isim:oZZy şimdiden teşekkür ederim Abi bi kere formayı yaparım da forma no isim falan ne oluyo ben onu anlamadım
emrcnsncr Orjinal Mesajı Yazan: NeFaKo gs forması istiyorum home away third gs formaları (ALINTIDIR!)
mods Orjinal Mesajı Yazan: emre_can_97 Orjinal Mesajı Yazan: ozan0707 ben beşiktaş forması istiyorum mümkünse 2007-2008 beyaz desenli iyi olur forma no:91 isim:oZZy şimdiden teşekkür ederim Abi bi kere formayı yaparım da forma no isim falan ne oluyo ben onu anlamadım arkadaş forma arkasına isim yazıyorsun zannettmiş sanırım..Birde ss koysann süper olur!!
keko16 emre can kitpack i indirdim ama birtek bursaspor desenli formayi acamiyorum digerleri aciliyor bursaspor formasini resimli buraya koyabilirmisin.simdiden tesekkürler.
emrcnsncr evet arkadaşlar bursaspor formasında hata var o hata en yakın zamanda giderilecektir (ya bu arada ss leri oyundan nasıl alıcaz ben onu anlayamadım lütfen yardım edin...)
sedat_gencfb :D:D oyundan ss almana gerek yok yaptığın formayı imageshackta update edip braya koyman yeterli;)
emrcnsncr arkadaşlar 446 kişi bakmış ama daha bir insanoğlu yorum yazmamış lütfen bi yorumu eksik görmeyin emeğe saygı...
Castiello _Lost Orjinal Mesajı Yazan: emre_can_97 arkadaşlar 446 kişi bakmış ama daha bir insanoğlu yorum yazmamış lütfen bi yorumu eksik görmeyin emeğe saygı... bilader böyle link üzerinden çalışırsan kimse yorum yapmaz formaları resim olarak koyacaksın ki insanlar görsün yorum yapsın.
emrcnsncr Orjinal Mesajı Yazan: Bojan Krkic _Lost Orjinal Mesajı Yazan: emre_can_97 arkadaşlar 446 kişi bakmış ama daha bir insanoğlu yorum yazmamış lütfen bi yorumu eksik görmeyin emeğe saygı... bilader böyle link üzerinden çalışırsan kimse yorum yapmaz formaları resim olarak koyacaksın ki insanlar görsün yorum yapsın. resim buraya nasıl koyuluyor bir bilsem... emrcnsncr Euro 2008 Özel Kitpack'a hazırlanıyorum.Yalnız formaların hepsinin resimlerini, logolarını ve euro 2008 yuvarlak logoyu bulamıyorum.Bunları temin edebilen arkadaşlarımız varsa lütfen bildirip, bana verebilirler mi? Sonraki Sayfa »
emrcnsncr Euro 2008 Özel Kitpack'a hazırlanıyorum.Yalnız formaların hepsinin resimlerini, logolarını ve euro 2008 yuvarlak logoyu bulamıyorum.Bunları temin edebilen arkadaşlarımız varsa lütfen bildirip, bana verebilirler mi?