yusuf_ Arkadaşlar ben bir türlü en iyi forveti sezemedim lütfen bana iyi oynayan takımı sırtlayan kafa toplarına iyi kalkan mükemmel şutlar vuran birkaç forvet söyleyebilirnisiniz??
burakcano messi, agüero, rooney, nasri(orta saha), tevez, van persie,torres,mikel(chelsea da orta saha),
muzur Klose,torres,cisse,babel,Liedson bide sporting lizbonda war bi kaç tane ortasahadan yönelik bakmanı tavsiye ederim..
ZeKiRDeK Orjinal Mesajı Yazan: burakcano messi, agüero, rooney, nasri(orta saha), tevez, van persie,torres,mikel(chelsea da orta saha), kafa topu hakimiyeti olan demiş :D:D messi agüero :D ama yinede iyi forvetler bende öneriyim Zigic =) henry, kafa hakimiyeti olmasada robinho
C.Ronaldo dos santos aveiro Didier Drogba , Fernando Torres , Wayne Rooney , Cristiano Ronaldo , ( kafa hakimiyeti olmasa da ) Lionel Messi yi öneririm tabi Eto'o da sayılabilir ...
yusuf_ Orjinal Mesajı Yazan: mert_cezaa henry,adriano,rooney,eto'o ;) kardeş sen bu 4 lüyümü kullanıyorsun arkadaşlar bide berbatov,ronaldo(milan),gilardinho,luis fabiano bunlar nasıl iyilermi ben oynadım bunlarla beğenmedim sizce nasıllar
rapboyz berbatov biraz yavaş ronaldoda daha ilk yarı bitmeden yoruluyor diğer ikisi güzel ama bide ewertonu dene hem hızlı hem kafa vuruyor şutuda iyi diğerlerine göre daha ucuz :rolleyes:
Tech_Ceza Patrik diye bi futbolcu var 2008-2009 sezonunda boştaydı aldım menajerlikte 75 le falan başlıyo baya yükseliyo ilerleyen yıllarda(Takımı:Sao Caentao İlk ovrl:65)
yusuf_ Orjinal Mesajı Yazan: Tech_Ceza Patrik diye bi futbolcu var 2008-2009 sezonunda boştaydı aldım menajerlikte 75 le falan başlıyo baya yükseliyo ilerleyen yıllarda(Takımı:Sao Caentao İlk ovrl:65) sağol kardeş onada bakarım ben çok posizyona giriyom ama bir türlü aldğım forvetler işe yaramadı inş dedikleriniz bi işe yarar