ersoyodabas arkadaşlar 2014 teyim ve haziran 24 ünden sonra oyundan atıyor ilerleyemiyorum bütçeden olabilrmi takımdaki yoncular süper save mi silmek de istemiyorum hile flan napcam???
koparall bu konuda yapılacak bişey yok.acaba sen haz 24e geldiğin zaman bi yamamı indirdin ? eğer indirmediysen fm 2008deki kayıtlı oynunu başka yere yapıştır.oyunu sil tekrar yükle.olmadıysa şansına küs..............
koparall bu konuda yapılacak bişey yok.acaba sen haz 24e geldiğin zaman bi yamamı indirdin ? eğer indirmediysen fm 2008deki kayıtlı oynunu başka yere yapıştır.oyunu sil tekrar yükle.olmadıysa şansına küs..............
tnn1905 dostlar bndede aynısı oldu 2014 te kayıt yapıodum oyundan attı kayıt yarıda kaldıgı ıcın sımdı oyunumu acamıyorum bnde yenı kurdum napalım:d
nightdriven ciddi bi sorun gibi görünüyo yeni patchleri kur bazı hatalar düzeltildi çünkü hepsini sırayla kurmanı tavsiye ederim ama sıfırdan başlaman lazım olucak save game e katkısı olmuyo çünkü...
loveart_35 bndede 2012 de oldu tatile gir faln hiç fark etmiyo yine atıyo yeni oyun aç yni futbolcular keşfet