steven_stiffler Fikstürümü koyayım önce... CL 2.Turunda Milan'a 2-2 ve 2-3 ile elendik. Şubat Ayına damgamızı vurduk :D Ayın Menajeri :cool: Ayın Genç Futbolcusu :cool: League Two Ayın Genç Futbolcusu :cool: (Kiralık yolladığım eleman)
steven_stiffler Lig Sonu Puan Durumu :cool: Yılın En İyi Genç Futbolcusu Yılın Menajeri FA Cup Yarı Final & Final En İyiler Ulusal En İyiler Ülke
steven_stiffler Teşekkürler arkadaşlar :) Çok zor oldu.Özellikle 37.Hafta Bolton'la 3-3 berabere kalınca eyvah dedim :) Ama Blackburn'ü 1-0 yenip Arsenal'in sonucu beklemedik :) Şimdi Sırada Brezilya ile Copa America Maceramız var .
steven_stiffler Brezilya Kariyerim // Copa America Copa America 23 Kişilik Kadrom B Grubu Maçlarım Çeyrek Final Yarı Final Final Kupa Verileri
Life. **Kariyerini baştan sona kadar okudum gerçekten çok güzel ve zevkli bir kariyer tottenhamla müthiş başarılar yakalamışsın Brezilya ile Copa Americayı almışsın tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.**
steven_stiffler Orjinal Mesajı Yazan: Cristiano Ronaldo_7 Kariyerini baştan sona kadar okudum gerçekten çok güzel ve zevkli bir kariyer tottenhamla müthiş başarılar yakalamışsın Brezilya ile Copa Americayı almışsın tebrik ederim başarılarının devamını dilerim. Sağolasın kardeşim :) Brezilya ile yolları ayırdım.İstifa ettim.Copa America'ydı hedefim.Onu aldım bıraktım.Bir Avrupa Ülkesi çalıştırmak istiyorum. Tottenham'la yeni sezona da başladım.Yeni transferlerin ve hazırlık maç sonuçlarımın SSlarını koyacağım bu akşam.
steven_stiffler Yeni Sezonum Hayırlı Olsun :D Transferlerim : Antunes - 5,5 Milyon € Micah Richards - 48,5 Milyon € Gidenler Dünyanın En Zengin Kulüpleri Sıralaması Hazırlık Maçlarım Community Shield
steven_stiffler Micah'a çok para verdik ama değer :) Community Shield'i kaybettik ama önemli değil,zaten eksik çıkmıştık... Finaller,bütler derken uzun zamandır oynayamamıştım.Şampiyonlar Ligi'nde Otelul,Rangers ve Olimpiakos ile eşleştim.
Fernando Torres Bjk Orjinal Mesajı Yazan: _Nilmar_ Micah benim adam:)Community Shield:o benim adam :D:D:D
Life. **bir süredir bakamamıştım bu kariyere micahı almışsın süper bi transfer olmuş yeni sezonda başarılar**