Ya siz nasıl insanlarsınız bu kadar kolay mı insanları harcamak?önce bir destur diyin Roberto Carlos demeden.Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki!(Ben demiyorum DÜNYA söylüyor)Ayrıca siz nasıl insanlarsınız derken benim değinmek istediğim nokta bilip bilmeden tedavi doktor gibi konularda insanları eleştirmeniz.
1- Carlos yanlış tedavi yapıldığını hiç bir zaman söylemedi.Yalan yanlış haberlere inanıpta burada satmayın.
2-Appiah en son imzalı açıklamasında doktor hatası olmadığını fenerbahce.org da söyledi.
3-Bu iki oyuncunun tedavisini yapan doktor geçtiğimiz sene 24 ocak ta ön çapraz bağ ameliyatımı yaptı ve bu doktor(ÖMER TAŞER)dünyanın en iyi doktorları arasında gösteriliyor.
Ayrıca;
Milan ın doktorlarının kötü olma gibi bir olasılığı var mı?Dünyaca ünlü ,her sene şamp.ligi şampiyonluğuna oynayan takımın?
Tabiiki de hayır.Ronaldo da dizinden ameliyatını Paris te oldu buna birşey söyleyebilecek misiniz?İnsanları çok çabuk karalayabilen bir halkız.AYIP!
Sadece büyük ihtimalle şampiyonluk gitti diye böyle saçma sapan şeyler söylüyorda olabilirsiniz ama unutmayın R.Carlos Dünya Çapında bir MARKA,Şampiyonlar Liginin gelmiş geçmiş en fazla forma giyen 2. ismi(sakatlanmasaydı 1. olacaktı)ve ayrıca Carlos un tecrübesi ve aktardıkları olmasa biz bu turu hayalimizde bile göremezdik.
Taraftar olun seyirci değil!!