Arkadaşlar hiç denemediğim bir karşyer olacak daha önce bursaspor kariyeri yayınlamıstım fakat bilgisayarım bozuldu.Oyunu kurtaramadım şimdi CELTİC i çalıştıracağım hedef avrupanın birinci sırasına tasamak celtic i.
Şimdi CELTİC'i Tanıyalım

Celtic 1888’de Glasgow şehrinin Doğu’sunda İrlanda nüfusunun yüksek olduğu ve Katolik vakıflarına bolca bağaş yapılan bölgede kuruldu.
Bölgede yer alan İrlandalılar’ın büyük bir çoğunluğu gece kondularda ve kenar mahallelerde yaşarken yabancı muamelesi gördükleri dönemde çok düşük maaşlara çalışmayı kabul ettiler.
Bu durum Katliklerin Protestanlara nazaran çok daha düşük bir yaşan kalitesi içinde yaşamasına yol açtı.
Büyük bir taraftar desteğini arkasına alan ve Edinburgh’daki Hibernian kulübünden de bir çok katolik oyuncu tranfer eden Celtic kısa sürede oldukça iyi durumda olan ve Govan’da kurulmuş olan Rangers’ın ezeli rakibi oldu.
Maçlarını 60,830 kişilik Celtic Park stadında oynayan Celtic yeşil-beyaz renklere sahiptir. Birleşik Krallık'ta maçlarına gelen seyirci sayısında Manchester United'ın arkasından ikinci sıradadır.
İŞTE MUTHİŞ CELTİC PARK STADYUMU

İŞTE EFSANEVİ FORMASI

Birazdan hazırlık maçları ve transferlerin ss lerini atacağım.Yorumlarınızı bekliyorum.