Gay Aytu GeForce Fx 5600 128 Mb DirectX 9.0 1 Gb Ram 3.0 Ghz işlemci Belki kaldırır bi bakarmısınız arkadaşlar ama iyi bilenler Lütfen
Legend_Ghost_2307 ekran kartından dolayı kaldırcağını zannetmiyorum :S ama belkide açabilir ya :D ßende x1650 pro var direct x error hatası alıyodum hiç oynayamadım oyunu bıraktım uğraşmıyorum artık :D düşün onla açmıyosa :D :D:D
hhyx Orjinal Mesajı Yazan: Legend_Ghost_2307 ekran kartından dolayı kaldırcağını zannetmiyorum :S ama belkide açabilir ya :D ßende x1650 pro var direct x error hatası alıyodum hiç oynayamadım oyunu bıraktım uğraşmıyorum artık :D düşün onla açmıyosa :D :D:D sen xp kullanıyorsan direct x 9o.c vista kullanıyorsan direct x 10 yükle oyun çalışır.
Forza Karakartal kaldırması imkansız gibi birşey.moralini bozmak istemezdim ama aynı sistem arkadaşımda var tek farklılık 256'lık directx9.0c ve oyun yüklenmiyor...Bilgisayarındada tek program photoshop olduğu halde(yani başka birşey yok)
WolborQ arkdaşa katılıyorum ..donar ...bende 1 gb ram 256 mb ekran kartı vardı..süper çalıştırdı donma vs yoktu ..oyunuda bitirdim :D
Kin_ittifak Bende Amd x2 4200 işlemci 2 gb ddr 2 Ram 256mb ati x1600 ekran kartı v.s :D cok kasıo oynancak gibi deil...