crdsa Dynamic'i düzenledim ve bir Manchester United teması yaptım : "Unitedfc" Temayı indirmek için : http://rapidshare.com/files/110509670/unitedfc.rar.html
Ottoman İlk yorum benden.Tema hoş olmuş.Eline sağlık.Deneyebilirim. Edit:Yanlız yazılar bayağı küçük olmuş.Biraz daha büyük olabilirdi.
crdsa Yazıları küçültmek istedim, daha rahat oluyor diye. Ama birazcık büyütmem lazım sanırım. Başka eksiklikleri de giderip daha iyi bir tema oluşturacağım.
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Yazıları küçültmek istedim, daha rahat oluyor diye. Ama birazcık büyütmem lazım sanırım. Başka eksiklikleri de giderip daha iyi bir tema oluşturacağım. Bence de daha iyi olur.Ayrıca girişteki ManU logosu fazla büyük olduğu için görüntü pek hoş olmuyor.Onu da düzeltirsen süper olur:)
iad_10 cok gusel yaw bende bı kac Galatasaray resımlerı var onları skın olarak duzenleyebılıecek varsa bana mesaj atabılırmı
crdsa Lütfen önerilerinizi de söyleyin. Tema çok daha iyi olmalı. Sizce yazı renklerini de değiştirmeli miyim? Oyuncu özelliklerindeki renkleri değiştireceğim, o kesin. Bir de yazı tipini değiştirebilirim. Ayrıca temanın her ayrıntısına göz atmalıyım. Orjinal Mesajı Yazan: ilgaz_arda92 cok gusel yaw bende bı kac Galatasaray resımlerı var onları skın olarak duzenleyebılıecek varsa bana mesaj atabılırmı ben yaparım
Ottoman Oyuncu özelliklerindeki renkler kırmızı yapmayı dene.Genel olarak ise arkaplan çok etkileyici olmaılı.Ayrıca ikonlarıda değiştirirsen çok güzel olur
Hqmi Ana menünün resmi daha iyi olsa güzel olurdu.Birde yazı tipini değiştirip ikonları daha iyi yapmalısın. Emeğin için sağol
crdsa Evet, yazıları biraz fazla küçültmüşüm. Sayın üyeler :p Bir düzenleme daha yapacağım. Hangi takım için olsun?