cyber45 arkadaşlar vestel manisasporu seçiyorum yeni transfer yapacam bütçe az 4-5 milyon kredi çekiyorum ama bunu yeni transferlerde kullandırmıyor. Neden? kredileri nasıl yeni transferlerde kullanırım.
cyber45 finansal durumda alt ta halka açılmanın üstünde (üç tana alt alta kırmızı düğme var orda) (pek anlatmayı beceremedim galiba ama belkide buradan çekilmiyor transfer için başka kredi çekilen yer mi var acaba???
rebelboy71 club>financal ordanda budget control'e giriceksin diyelim consruction parasını kullanmıyosun ordan construction to transfer'i seçip transfer bütçesine aktarmak istediin miktarı yazıp propose diyosun sonrada al istediin oyuncuyu
raymonda54 Orjinal Mesajı Yazan: rebelboy71 club>financal ordanda budget control'e giriceksin diyelim consruction parasını kullanmıyosun ordan construction to transfer'i seçip transfer bütçesine aktarmak istediin miktarı yazıp propose diyosun sonrada al istediin oyuncuyu ben anlattığın şekilde para aktaramıyorum.denediğim zaman hata veriyo yada aktarabilecek en düşük parayı akratabiliyorum sadece.anlamadım gitti.