Mert Unal **Reading'e başvurdum ama henüz cevap yok başlarına geçme olasılığım da düşük.Ayrıca klüp beni çok seviyor ve benim klüpte kalacağıma inanıyor.Gidersem vicdan azabı duyabilirim.En azından takımımı Coca Coca League 2'ye çıkartıp öyle ayrılmayı planlıyorum.**
Ottoman Boşveeer.Sen bu takımı daha iyi yerlere getir de ondan sonra onlar peşine düşsün:) Bu arada hangi ligler açık oyundan?
Mert Unal Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Boşveeer.Sen bu takımı daha iyi yerlere getir de ondan sonra onlar peşine düşsün:) Bu arada hangi ligler açık oyundan?
Mert Unal **Bu takımı ün sahibi yapayım takımımı değiştiririm.Takımı League 2'ye yükseltmeden ayrılmayacağım.**
Mert Unal Bu Oyuncuyu Almalıyım!!! Sutton United takımının genç teknik adamı Mert Ünal'ın Seyşel Adaları'nın yıldızı olma adayı 15 yaşındaki Aaron O'Connor'u çalışma izni yüzünden alamaması onu sinirlendirdi ve bu oyuncuyu mutlaka almak istediğini belirtti.Mert Ünal bu transferi yeni gençler ve starlar yaratmak için ve takıma ileride faydalı olması için alınmak istendiği öğrenildi.Sutton United çalışma izni almak için Futbol Federasyonu'na başvurdu.
Ottoman Bence işine yaramaz.Çünkü Hız denen bir kavram yok oyuncuda.Bu arada resimleri keserek koyarsan daha iyi olur.
Mert Unal Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Bence işine yaramaz.Çünkü Hız denen bir kavram yok oyuncuda.Bu arada resimleri keserek koyarsan daha iyi olur. Keserek koymayı pek beceremiyorum sayfanın ortasına falan geliyor.O özelliklerini iyi bir antremanla geliştiremez miyim?Oyuncu 15 yaşında önünde uzun bir yol var ama önerini düşüneceğim.Zaten alıp alamayacağımız henüz kesin değil.
Mert Unal 39.Hafta:Cambridge City-Sutton United Hazırlık Maçı:Sutton United-Sutton United 18A Hazırlık Maçı:Sutton United-1.FC Bocholt 40.Hafta:Sutton United-Basingstoke
Mert Unal Sutton United Taraftarları Sokağa Döküldüler Blue Square South'ta 42 maçlık zorlu turu şampiyon olarak tamamlayan Sutton United,son maçta rakibini yendikten sonra kupayı kaldırdı.Sutton United taraftarları gece boyunca susmadılar.Blue Square Premier'e terfi eden oyuncular ve taraftarlar için bir parti düzenlendi.Blue Square Premier'e terfi eden diğer takım Play-Off maçları sonucunda belirlenecek.