arkadaslar world cup2006da dunya kupasına katılma esnasında elemelerde demolar goruntuler sadeydı fınale kaldıgımızda goruntuler stad efeckler degısıyordu. resmen dunya kupasına gıttıgımızı anlıyorduk. en basta demolar degısıyordu.konfetıler felan, seyırcılerın goruntusu ambıans degısıyordu. arada seyırcı arasından goruntuler gosterıyordu ozellıkle kornerler esnasında, ne varkı uefa uero 2008 fınale gııttıgımızde degısen hıc bır sey seyy yokk. avrupa kupası fınallerıne mı gıdıyrouz anlamıyoruz bıle. goruntu demo aynı. bu kadar bastan sagma yapılmazkı. gercı fınallere kadar oynamadım ama mod seceneklerınde fınallere dırek katıldıgımız ıcın oradan fıkır edındım. acaba seneryolu oyunu oynadıgımızda world cupa benzer gornutuler varmı. yoksa stad ambıance hep aynımı. buy sekıldeyse yazıklar olsun eaya. bu kadar kotu bır oyun yapılmaz. barı world cup2006nın aynısını yapsalardı. zaten penaltılardakı demolar world cupla aynı. arkadaslar yorumlarınızıı beklıyorum.
bu arada grafık tek kelımeyle rezalet. 1900 1200 buna benzer ayarda oynuyorum. yınede rezalet.
oynanabırlık ıse fıfa08ze gore daha ıyı. hıc yoktan ıyıdır.
menuler sade.
kılıtlı bolumde bır cok sey var. oyuna bıraz olsun heyecan katıyor.
seneryolu oyunda umarım butun ulkelerle mac yapmayız. su anda oyle gozukuyor. dunyanın neresınde boyle bır uygulama var :D butun takımlar kılıtlı.
ben dırekk elemelere katılıp fınallere gıtmek ıstıyorum. ama banaa avrupadakı takımlarla mac yapmamı soyluyor. mac yaptıkca kılıtlı takımlar acılıyor. gercı cok oynamadım ılerıde ne olur bılmıyorum.
kısacasıı xboxda yılın oyununu yaparken. pcde yılın cacık odulunu ea ya verıyoruz. yazıklar olsun..
arkadaslar bu benım fıkırlerım. herkesın fıkırıne saygılıym. yeterkı oyunla ılgılı elestrı olsun..
saygılar..
pc eskı fıfa fanı..