Inanc58 bu stadın 3d modelleri ve grafikleri: http://rapidshare.com/files/107759199/saracoglu.rar.html buda oyun içi görüntüleri: http://rapidshare.com/files/107760417/stad.rar.html cm ile importla hepsini. yaptıktan sonra belgelerimdeki fifa 08 klasöründeki kayıtları sil. hatasız çalışır.
Oq8ZH2N inanç58 arkadaşım stadyum için sagol verdiğin dosyadan bende yararlandım ama kuramadım oyuna birazcık ayrıntılı anlatsan
Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: GfB_KeZmAn_GfB inanç58 arkadaşım stadyum için sagol verdiğin dosyadan bende yararlandım ama kuramadım oyuna birazcık ayrıntılı anlatsan kardeş cm08 i aç ordan stad bölümünde yeni stad yap ve saraçoğlu bilgilerini gir. daha sonra 3d models kısmından night day i seç ve night klasöründeki dosyalardan .o uzantılı dosyaları 3d model files yazanyere importla. mesela 714.... yazan o dosyasını 714 le başlayan yere 716 yazanıda 716 lı yere. texture kısmınada fsh dosyasını importla ve altındaki disket işaretine basıp kaydet.night bitince clear dayı seç ve kaydet. cmyi kapat yeniden aç. aynı bölüme gel oradan clearday seçili olacak. yine aynı şekilde clear day klasöründeki 714 lü dosyayı 714 e 716 lı dosyayı 716 ya importla. texture dosyasınıda texture bölümüne. disket işaretine bas kaydet. üstten guiyi seç oraya stadın görüntülerini import et. teams kısmından feneri seç stadını ayarla ve kaydet. bitti. kayıtlı oyunlarınıda silmen gerek.
Oq8ZH2N Orjinal Mesajı Yazan: Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: GfB_KeZmAn_GfB inanç58 arkadaşım stadyum için sagol verdiğin dosyadan bende yararlandım ama kuramadım oyuna birazcık ayrıntılı anlatsan kardeş cm08 i aç ordan stad bölümünde yeni stad yap ve saraçoğlu bilgilerini gir. daha sonra 3d models kısmından night day i seç ve night klasöründeki dosyalardan .o uzantılı dosyaları 3d model files yazanyere importla. mesela 714.... yazan o dosyasını 714 le başlayan yere 716 yazanıda 716 lı yere. texture kısmınada fsh dosyasını importla ve altındaki disket işaretine basıp kaydet.night bitince clear dayı seç ve kaydet. cmyi kapat yeniden aç. aynı bölüme gel oradan clearday seçili olacak. yine aynı şekilde clear day klasöründeki 714 lü dosyayı 714 e 716 lı dosyayı 716 ya importla. texture dosyasınıda texture bölümüne. disket işaretine bas kaydet. üstten guiyi seç oraya stadın görüntülerini import et. teams kısmından feneri seç stadını ayarla ve kaydet. bitti. kayıtlı oyunlarınıda silmen gerek. çok saol kardeş
Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: Kastamonuspor Rapidde harf çıkmıyo ne iş ? :) senin pcde bişey olabilir yada internet bağlantında ????? bende hiçbi hata yok kardeş. dosyaları geyet sağlam gönderdim :)
robertocan yaw inanc bu görüntü demişsin ama rar içinde ole bi dosya yok birde şu fsh dosyaları warya onları importlaya mıorum bi yardım çaksan süper olur!!
Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: robertocan yaw inanc bu görüntü demişsin ama rar içinde ole bi dosya yok birde şu fsh dosyaları warya onları importlaya mıorum bi yardım çaksan süper olur!! o görüntüleri olduğu rardan dosyaları çıkar. fsh uzantılı. onları cm 08 ile oluşturduğun stadın gui kısmına import edeceksin. gui kısmındaki clear day ve rainy night day var onlara import edeceksin. bu kadar.oyunda stadın resimleri olacak.
robertocan saol kardeşim de ben o yamayı indirdiim de benim pc deki bs player in simgesi çıkıo onuda cm08 görmüo onu gördürtmek:D için ne yamamız lzm (beşiktaşlısın ama uğraşıosun helal olsum işte fair play:D)
Inanc58 (beşiktaşlısın ama uğraşıosun helal olsum işte fair play:D) Önemli değil kardeş :D fsh dosyalarını mı bs player simgesiyle gösteriyor.