Morphein_xp **Arkadaşlar elimdeki oyun hazır kurulmuş şekilde ve direk crackli olarak geliyo dolayısıyla resmi update patchlerini yükleyemiyorum.Elindeki normal cd versiyonunun cracksiz exe dosyasını upload edebilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler**
Morphein_xp istediğim şey crack değil sadece oyun ilk kurulduğunda gelen CRACK'siz exe dosyası bunun kurallara aykırı olduğunu sanmıyorum?
oxxo535 Orjinal exe paylaşmak da crack paylaşmaktan farksız olacağı için kurallara aykırıdır sanırım elimde olsa yollardım ancak oyunu silmek tekrar kurmak lazım. Ben de crackli oynuyorum. Ha bu arada crackli oyuna resmi ve database patchlerini yapmaya kalkma hep aynı yerinde atıyor oyundan. Aklında bulunsun. Çok gözüne batan değişiklikleri editör ile yap normal şekilde oyna. İyi oyunlar.
Morphein_xp Orjinal Mesajı Yazan: oxxo535 Orjinal exe paylaşmak da crack paylaşmaktan farksız olacağı için kurallara aykırıdır sanırım elimde olsa yollardım ancak oyunu silmek tekrar kurmak lazım. Ben de crackli oynuyorum. Ha bu arada crackli oyuna resmi ve database patchlerini yapmaya kalkma hep aynı yerinde atıyor oyundan. Aklında bulunsun. Çok gözüne batan değişiklikleri editör ile yap normal şekilde oyna. İyi oyunlar. anladım teşekkürler:)