Arklar cogu kısının yabtıgı gibi bende güneş ışıgı versiyonun ındırdım bunu konuya yazcaktım ama kımse ıLgıLenmez dıe konu acıyım dedım... güneş ışıgı yüklemeden önce Benım eskı C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\cmn içindeki (fifa) veri tabanı dosyası içinde TSL stadyumLArı da vardı ! güneş ısıgının yukLeyınce bunLArı degıstırmek zorunda Kaldım obur turLu oyundan atıyor cunku :D C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\cmn içindeki (fifa) veri tabanı dosyası .Db türü dosya bende import etmek için DB MASTER indirdim ama .Db Master acılmıyo ---Uygulama düzgün olarak başlamadı(0xc0000135).Sonlandırmak için TAMAM düğmesine basınız---- dio :D Eeee bende dogal oLarak yabamadım . (DB MASTER 08, Creation Master 08 ) bende açılmıyor yardım yüklediğim yer C:\Program Files\Fifa Master --- zaten orayı gösteriyo yükle die ama acmıyo oyun orj. değil ondanmı acaba :S Eeee... son oLarak Bu dosyları birbirine import edip koyabılırsenız sevınırım StadyumLArın lınkı http://rapidshare.com/files/60670761/tsl_tum_stadyumlar.rar