**Sevilla'da Değişim Sinyalleri**
Ozan Ateş düzenlediği basın toplantısında soruları içtenlikle yanıtladı.
S : Öncelikle yeni takımınızda başarılar diliyoruz. Sevilla'daki hedefleriniz neler olacak?
O : Takımda değişiklikler yapmayı planlıyorum. Kendimizi birkaç yıl çok geliştireceğiz. Bu nedenle normalde ilk sezonda fazla beklenti olmaması lazım. Ama ben yine de ilk 2'de bulunmaya gayret göstereceğim.
S : Takımdaki değişiklikler neler olacak?
O : Stratejileri basınla paylaşmayı sevmem.
S : Değişikliklerin oyuncularda olacağını söyleyebilir miyiz?
O : İsimlerini söyleyemem, ama evet takımda değişiklikler olacak.
S : Daniel Alves gidecek mi?
O : Kim bilir :)
S : Transfer etmek istediğiniz oyuncular var mı?
O : Burada uzun yıllar kalma planım var. Bu nedenle genç oyunculara ağırlık vereceğim. Sanmıyorum ama tanıyacaksanız isimlerini söyleyeyim :)
S : Son sorumuz. Teknik kadroda bir değişiklik olacak mı?
O : Muhakkak.
Bu cevaplardan da anlaşıldığı gibi Sevilla'da büyük değişiklikler olacak ve hedefler büyük. Kimlerin gideeceği tartışmaları başladı bile. Bazı yorumcular Bayern'in Daniel Alves'i alacağını tahmin ederken, basın toplantısında bulunan bazı gazeteciler yaşlı oyuncuların gideceğini söyledi. Ayrıca gizli bir habere göre kaptan Navarro yeni teknik direktöründen mutlu değil.
**Kanoute Milan'a mı?**
Dün gece geç saatlerde Milan teknik direktörü Ancelotti, Sevilla şehrine geldi. Havaalanında gezmeye geldiğini söyledi. Ancak Sevilla'dan gelen bazı haberler Kanoute'nini satılık olduğu ve Milan'ın ilgilendiği şeklinde. Ayrıca Luis Fabiano'nun da satılık olduğu söylenmekte.
**Sevilla Kulübünden Açıklama**
Bazı oyuncularımızın satılacağı yönünde çıkan spekülasyonlar nedeniyle bu açıklamayı yapmak zorundayız. Takımdan bazı oyuncular gönderilecektir. Bunlar Kanoute, Fabiano, De Mul ve Duda. Ayrıca Boulahrouz'un kiralık sözleşmesi fesh edildi.