cimbomlueray Orjinal Mesajı Yazan: oki1905_gs keşke böyle olsa mesala italya liginde manager moddayim kanal 24 yada kanal a gelse daha güzel olur.TSL'de Lig tv TRT gibi.. bizde ilk başta böyle düşünmüştük ama yama yapımcılarında aldığımız bilgide fifa nın böyle bir özelliğinin olmadı belirtildi
cimbomlueray arkadaşlar elimizden geldiği kadarıyla yapıyoruz ancak bu bjk tv yi filan da yapmaya çalışırsak bayağı uzar bunun için ana kanalları yapıyoruz... Lost ile daha bjk tv yi falan kararlaştırmak hala görüşüyoruz...
orhankures başarılar inşallah çabuk olur ne zamandır türk skorbordlarını bekliyordum fifa 08 deki skorbord iyi deyil çabuk olursa iyi olur
cimbomlueray arkadaşlar artık lost ile birlikte yapmıyacağız o ayrı ben ayrı çıkartacağım. biraz uzun sürcek kusura bakmayın...
smallvilla Orjinal Mesajı Yazan: cimbomlueray Orjinal Mesajı Yazan: oki1905_gs keşke böyle olsa mesala italya liginde manager moddayim kanal 24 yada kanal a gelse daha güzel olur.TSL'de Lig tv TRT gibi.. bizde ilk başta böyle düşünmüştük ama yama yapımcılarında aldığımız bilgide fifa nın böyle bir özelliğinin olmadı belirtildi olsaydı iyi olrudu kardeş... ama sizin uğraşmanız yeter...
lewen_th emeğiniz için teşekkürler ama bir tanesi de güzel olmaz mı yaw..tabi bu göreceli bişey..ben hiç birini beğenmedim..bi kere logolar çok kalitesiz..skorbord ve oyuncu isimlerinin yazdığı ksım da çok kötü..ama dediim gibi emeğinbiz için teşekkürlr