ve 
Hepinize Reading Madejski Stadyum'undan iyi akşamlar sayın seyirciler. Ben Ertem Şener. Bir Şampiyonlar Ligi gecesinde Reading - Hannover Şampiyonlar Ligi 1. Tur Rövanş maçı ile birlikteyiz. Yine Fatih Terim yorumlarıyla yayınımıza katkı yapacak. Fatih Hocamızın yorumlarını almadan önce ilk 11'leri vermek istiyorum...

Ertem Şener: Evet Fatih Hocam ilk 11'ler bu şekilde. Sizin yorumlarınız nelerdir?
Fatih Terim: Öncelikle bütün Türkiye'ye iyi akşamlar dilemek istiyorum. İlk 11'lere gelince. Hannover bugün tek forvet ile başlıyor. Orta sahayı kalabalık tutup gol atmayak isteyecekler. Yine kilit isimleri her zamanki gibi Enke olacaktır. Reading'e gelince. Doyle ve Julio Alvarez gibi vazgeçilmez futbolcuları iyileşti ve ilk 11'deler. Formda olan Tuncay'da ilk 11'de Doyle ile gol yollarında etkili olmaya çalışacak. Reading Hannover'e göre üstün bir kadro ile sahada fakat futbolda ne olacağı belli olmaz. Benim favorim Reading...
Ertem Şener: Fatih Hocamızın maç hakkındaki görüşlerini aldık. Maçın başlamasına dakikalar kaldı. Birazdan maç ile tekrar karşınızda olacağız, bizden ayrılmayın...
İlk Yarı
Dk 1: Evet sayın seyirciler maça Reading başlıyor...
Dk 4: Hannover bu dakikalarda etkili, Jose Sosa'nın sert şutu az farkla auta çıkıyor.
Dk 12: Reading maça ağırlığını koymaya başladı. Defansın arkasına atılan pasa iyi hareketlenen Doyle topu ağlarla buluşturamadı...
Dk 25: Tuncay'ın sert şutu yandan auta çıkıyor.
Dk 30: Reading etkili geliyor. Semioli'nin penaltı noktası üzerine açtığı ortaya iyi yükselen Doyle'nin vuruşunu yapıyor fakat Enke topu çıkarıyor ve savunma topu taca atıyor...
Dk 31: Taç atışı kullanıldı. Gooooooool! Goooooooooooool! Mark Gonzalez'in pasında topla buluşan Julio Alvarez sert bir şutla topu ağlarla buluşturdu. Durum 1-0...
Dk 38: Reading yüklendikte yükleniyor. Tuncay'ın kafa vuruşunu Enke güçlükte çıkartıyor...
Dk 45: İlk yarı 1-0 Reading'in üstünlüğü ile sona eriyor. İkinci yarıda tekrar birlikte olmak dileğiyle, bizden ayrılmayın...