black eagle1 Arkadaşlar içınızde ben bu oyunda oyle taktıkler yaptımkı aynı varyasyonlarla veya taktıkle her defasında gol atabılıyorum dıyen varmı?(YAPILAN TAKTIGE VEYA HARAKETLERE ÖNLEM ALINAMADIĞI GIBI BİRŞEY OLUYORMU)TEŞEKKURLER...
DJ_M.Rea Orjinal Mesajı Yazan: black eagle1 Arkadaşlar içınızde ben bu oyunda oyle taktıkler yaptımkı aynı varyasyonlarla veya taktıkle her defasında gol atabılıyorum dıyen varmı?(YAPILAN TAKTIGE VEYA HARAKETLERE ÖNLEM ALINAMADIĞI GIBI BİRŞEY OLUYORMU)TEŞEKKURLER... Nasıl yani, anlamadım? :confused:
black eagle1 Örnek=ben her defasında serbest vuruşlerı altı pas içıne yumuşak bir şekılde kesıyorum ve gelışıne kafa veya vole goool oluyor,gıbı,yada kalemden 2 veya 3 pas yapıp gol atabilıyorum, gıbı
DJ_M.Rea Kornerden, ceza sahasının iç orta yerine, orta gücünü ortalıyorum(baya orta lafı geçti :p ), kafa ile gol atıyorum. Her seferinde bu oluyor. Benim sistemim gibi birşey oldu.:cool:
black eagle1 Orjinal Mesajı Yazan: DJ_M.Rea Kornerden, ceza sahasının iç orta yerine, orta gücünü ortalıyorum(baya orta lafı geçti :p ), kafa ile gol atıyorum. Her seferinde bu oluyor. Benim sistemim gibi birşey oldu.:cool: ARKADAŞLAR BU ÖRNEĞE TEŞEKKÜR EDER ÖRNEKLERİN ÇOĞALMASINI DILERIM, BU TARZ PAYLAŞIMLA OYUN'A KARŞI SİNERJİMİZİ YAPIP DAHA İYİ GELIŞEBİLİRİZ ... :)
bysoner Kendi ceza sahamdan biraz ilerleyerek Q+W Yaparak forvetin önüne top düşürüyorum çok etkili ataklar oluyor kaleciyle karşı karşıya kalabilirsin böyle...
black eagle1 shift + c yaparak başlayabilirsin sadece "c " yapsanda olur... yalnız bu haraketlerle sadece şov yaparsın zor maçları bu haraketlerle kazanamazsın...