FM'de herkesin vazgeçemediği takımlar vardır. Benimde Fenerbahçe..Başka bir takımda başlayamadım,başlasam da Fenerbahçe'nin durumuna bakmadan,menajeri eleştirmeden(şu adam alınır mı,şu adam orada oynatılır mı,ben olsam şimdi neler olurdu,vs.)duramam. Önceki Fenerbahçe kariyerimden çok memnundum. Ancak FM'nin azizliğine uğradım maalesef. Şimdi yine Fenerbahçe,hedef aynı,teknik direktör aynı,oyuncular aynı...Bu heyecanı tekrar yaşayıp yaşatmak için açıyorum bu kariyeri...
Fenerbahçe gerçek hayatta bu sezon elde ettiği Şampiyonlar Ligi başarılarını 2006-2007 sezonunda elde eder. Chelsea'yi eleyen Fenerbahçe,yarı finalde Liverpool'u içeride 3-2 ile geçer,ancak rövanşta 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda eder. Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı gösteren ekipte Zico,Milan'ın başına geçer. Teknik direktörlük koltuğuna eski Fenerbahçe oyuncusu Batuhan Akdeniz geçer. Kariyer bu şekilde başlar...
Taktiğim

Ayağının Tozuyla!
Milan'ın başına geçen Zico'nun yerine Fenerbahçe'yle anlaşan Batuhan Akdeniz,ayağının tozuyla transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'nin geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarıları tekrar yakalamak isteyen Akdeniz'in birçok yıldız ile ilgilendiği,bu yıldızların da geçen yıl ki başarısıyla sükse yapan Fenerbahçe'ye sıcak baktıkları öğrenildi.
Appiah Newcastle United ile Anlaştı!

Fenerbahçe'de geçen sezon ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Stephen Appiah,Newcastle United ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe bu transferden bonservis ücreti olarak 10 milyon dolar elde etti.