Formula 1 2008 sezonunun 3. yarışı olan Bahreyn GP'ye BMW Sauber pilotu Robert Kubica en önde başlayacak. Kubica 1.33.096'lık derecesi ile takımının ve kendisinin ilk pole pozisyonunu kazanmayı başardı.
Bahreyn'de sıralamaların son seansına kadar en hızlı isim olan Felipe Massa, Kubica'dan 0.030 sn yavaş kaldı ve ikincilikle yetinmek zorunda kaldı. Massa'nın son hızlı turunda özellikle 2. sektörde yavaş kaldığı gözlendi.
Mclaren Mercedes pilotları Lewis Hamilton ve Heikki Kovalainen 3. ve 5. sırayı alırken onların arasında Ferrari pilotu Kimi Raikkonen yer aldı.
Nick Heidfeld sıralamalarda takım arkadaşının 0.6 sn gerisinde kaldı ve yarışa 6. sıradan başlayacak. Son 4 sıradaki isimler ise Trulli, Rosberg, Button ve Alonso.
Bahreyn - Sakhir Sıralama Turları Sonucu
1.Kubica - BMW Sauber
2.Massa - Ferrari
3.Hamilton - McLaren Mercedes
4.Raikkonen - Ferrari
5.Kovalainen - McLaren Mercedes
6.Heidfeld - BMW Sauber
7.Trulli - Toyota
8.Rosberg - Williams Toyota
9.Button - Honda
10.Alonso - Renault
11.Webber - Red_Bull_Racing Renault
12.Barrichello - Honda
13.Glock - Toyota
14.Piquet - Renault
15.Bourdais - Scuderia_Toro_Rosso Ferrari
16.Nakajima - Williams Toyota
17.Coulthard - Red_Bull_Racing Renault
18.Fisichella - Force_India Ferrari
19.Vettel - Scuderia_Toro_Rosso Ferrari
20.Sutil - Force_India Ferrari
21.Davidson - Super_Aguri Honda
22.Sato - Super_Aguri Honda