Yeni kariyeri hemen açtım.
Bu kez Kolombiyadayız.
Yeni kariyere bu kez menajer olarak daha yüksek seviyeden başladım İlk gelen teklif FK Moscow'u Rusya liginde kendimi çok rahat hissetmeyeceğimden reddderken Once Caldas'a yöneldim. Kolombiya liginde orta sıralar için mücadele eden ekibe göz attığım anda Klübü beğenmekte yanılmadığımı anladım.

2003 Yılı Kolombiya Şampiyonu ve 2004 Yılı Libertadores (Güney Amerika Şampiyonlar Ligi) Şampiyonu olan Klüp 2005'te de Güney Amerikanın Uefa Kupası Olan (Copa Sudamericana) Kupada final oynamıştır.
Kolombiyayı kalecilerinden tanıyoruz biz Türkiyede Mondragon ve Cordoba (Hatta ilk resmi lig maçında kendisi rakibimizin kalesindeydi ve 4 gol çaktık kendisine :) ) Ama ben Kolombiyadaki kalecileri en azından bütçeme uygunları çok beğenmedim. İyi kaleciler de ucuz değil tabiki.
2 transferle orta sahayı verimli hale getirdikten sonra evinde rakiplerini dağıtan deplasmanlarda ise kendisi dağılan bir kadro ortaya çıktı.

Motta isimli arkadaşa dikkat. Kendisi ismindeki Stalin gibi öldürücü Aslında maç içinde o kadar sade oynuyor ki Creativity'sinin sonda olduğunu bilmesem bu adam ne yapıyor diyeceğim.
Eğer databaseinizde çıkarsa bu arkadaşı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Özellikle de Orta sıralarda AmC arayan her klübün derdine deva olur.
Famo Perulu Forvetimiz her takımın ihtiyacı olan bir görevde Şu Yazıyı Yazdığım anda 8 gol 6 asistle oynamış ve 3 maç MOM seçilmişti kafa vuruşları ölümcül.
EVDE 5'te 5
Takım evde efsanevi oynuyor. Nedendir bilinmez evde ilk yarıları tutuk geçirip 2. yarılarda aslan kesilen bir takım.
Deplasmanda Sadece 1 beraberlik (Gerisi Yenilgi)
Deplasmanlarda takım istediğim gibi değil aslında yarattığım kontra-atak futbol taktiği daha çok deplasmanlarda büyük takımları sindirmek üzerine işliyor.
Transfer Dönemi Sonunda En beğenilenler bizimkiler oldular

Puan Cetveli - Ve Skorlar yakında ...