Luiz Suarez Aston Villa teknik direktörü Martin O'Neil başkanı arayarak "başkan ben Afrika'ya taşınıyorum" dedi ve görevinden ayrıldı.Başkan hemen Bodrum'a gitti ve tatilde karı-kız peşinde koşan Ş.Altunsu ile anlaştı.Yeni menajer:Ş.Altunsu. Transferler(şu anki) Vagner Love Ever Banega Mika Aaritalo devamı gelecek Hazırlık Maçları
zafer78 **Transferler güzel bende aston villayla 2 sezon bitirmiştim maloney gibi oyuncun var her maca cıkar onu fiyatı bende 1.9 m di bi sezonda 21m oldu maloneyi dikkate al o kadronun en iyisi**..
Luiz Suarez Orjinal Mesajı Yazan: zafer78 Transferler güzel bende aston villayla 2 sezon bitirmiştim maloney gibi oyuncun var her maca cıkar onu fiyatı bende 1.9 m di bi sezonda 21m oldu maloneyi dikkate al o kadronun en iyisi.. maloney'i hazırlık maçlarında hep forvette oynattım ama verim vermedi
zafer78 bak forvet oynatmıcaksın onu diziliş bu ben bu oyuncunun favori kişisi olmustum... vagner love ve yanında agbonlahor arkasında shaon maloney;)
zafer78 **asley youngu bosver sen van der varttı oynat agbnlahorun yerine yani vagner love ve van der art arkasında maloney karsı rakip savunması dağılır:D**
zafer78 o zaman vagner love ve yanına da sen karar ver ama maloneyi kesin oynat:D sen karar veririm diossan o başka maçar iyi devamını bekleriz.
Luiz Suarez Yine liderim(bu kadroya yenilmek istemez ki:D ) Maloney Portsmuth'u yıktı Arsenal'in parçaları yere düştü hizmetçiyi çağırın...
zafer78 **Ben mika yı alamadım ankaragücüne ama daha bomba bi transfer yaptım girip bakabilirsiniz.**