erkans24 çok güzel olmuş;) Kardeş bu galatasaray face yamasını bitirdikten sonra semih'i yapacağını söylemiştin.unuttun mu acaba ?
ordulugenc oo mehmet yildizin gerçek resmi gibi olmus kardes, eger resim ariyorsan ben yardimci olabilirim ;)
cimbom0101 **Varsa Mehmet Topuz Gokhan Unal Kisaca Turkiye Liginden Kimin Guzel Fotografi Varsa Paylasirsaniz Super Olur ;)**
Castiello _Lost Orjinal Mesajı Yazan: cimbom0101 Istek Faceleriniz Varsa Soyleyin Elimden Geldigince Yapmaya Calisirim ;) kardeş Bojan Krkic i yaparmısın çok makbule geçer. :)
cimbomlueray Orjinal Mesajı Yazan: Bojan Krkic _Lost Orjinal Mesajı Yazan: cimbom0101 Istek Faceleriniz Varsa Soyleyin Elimden Geldigince Yapmaya Calisirim ;) kardeş Bojan Krkic i yaparmısın çok makbule geçer. :) ewt bende istiyorum bojanı...
.Hakan. Ban kalkmış hadi hayırlısı. Ben şikayet etmedim ama seni uyarmıştım. Neyse bundan sora daha dikkatli olursun. Facelerin güzel umarım dahada güzellerini yaprsın eline sağlık.
FIFACI_09 semihin resimleri: semihisterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz