Orjinal Mesajı Yazan: tommy89
3 Maçta 2 beraberlik öne geçtikten sonra takımı biraz geri çekip counter atak yapsan daha iyi olcak sanırım.
Önerin için sağol Tolga :)
Yapma Kartal !

Temsilcimiz Beşiktaş , Deha Gündüz'ü geçemedi.89 ve 90.dakikadaki goller Beşiktaş'ı yıktı.
League Cup'ta Derbi Liverpool'un !

Lig kupası'nda inanılmaz bir heyecan hakimdi.Ancak maçı hakeden taraf kazandı.
Tevez Var Sorun Yok !

Tevez'siz kötü haftalar yaşayan kırmızı şeytanlar sonunda Tevez'le toparlandı.
Lyon , Mehmet'e Yenik Düştü !

Lyon ile Man Utd arasındaki şl maçı büyük çekişmeye sahne oldu.Maçın yıldızı 16'lık Türk süperstar'dı !
Deha Gündüz Hafta içinde bir basın toplantısı düzenledi . İşte toplantıda ilgi çeken kısımlar :
"Mutluyum , neden olmayayım ki ?"
Gündüz'e sorulan "Kötü gidişat var , mutsuzmusunuz?" gibi sorulara : "Mutsuz olmam için bir sebep yok.1-2 Hafta kötü futbol oynadık diye benim mutsuz olacağımı veya istifa edeceğimi düşünen arkadaşlar varsa lütfen salonu terk etsinler.Burası sıradan bir takım değil.Burası Manchester United.Ben bu takımın başındaki adamım.Oyuncularıma sahip çıkması gereken kişiyim.Onların yanlışı benim yanlışımdır.Mutlu olmamam için bir sebep yok halen zirveyi zorluyoruz.Şl gruptan çıktı.Lig kupası'ndan elendik şanssızca.O kadar." diye karşılık verdi.
"Transfer Yapacağım"
Transfer sorularına ise Gündüz : "Devre arası için bir büyük bomba patlatabiliriz.Ama kesin değil.Transferler olacak.Olmazsa olmaz.Takımımda bazı eksiklikler görüyorum.En az 3 oyuncu ile yollar ayrılacak." cevabını verdi.
"O,Gerçek Bir Süperstar !"
Mehmet Akyıldız ile ilgili sorularla karşılaşınca Gündüz'ün yüzünde bir tebessüm belirdi.Ve sorulara çok içtenlikle cevap verdi. Gündüz : " Mehmet için ne desem azdır.Takımda tek Türkçe konuştuğum kişi.Onu adeta çocuğum gibi seviyorum.Birlikte çok büyük işlere imza atacağız.Söylenecek çok şey yok.Zaten Şampiyonlar Ligi'nde şu an gol kralı olması herşeyi anlatmıyor mu ? " diye konuştu.
"Fenerbahçe'yi Sormayın,Takip Ediyorum"
Fenerbahçe ile ilgili sorulara cevap vermeyeceğini belirten Gündüz sadece : " Bana F.Bahçe'yi sorup anlatmayın ben zaten biliyorum.Ara sıra İstanbul'a maçlarına bile gidiyorum.Oyuncularla hasret gideriyoruz." dedi.
Kaynak:Ligtv.com.tr