Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane
Hayırlı olsun Deha kardeşim:)
Teşekkürler Mert :D
Orjinal Mesajı Yazan: yasinmutti
Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane
Hayırlı olsun Deha kardeşim:)
yenı takımında basarılar
Teşekkürler :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deha Gündüz Basına Tanıtıldı
Deha Gündüz Manchester United Kurmayları tarafından basına tanıtıldı.
" Tabiki Hedeflerim var , Olmasa Burada Ne İşim Var ? "
Deha Gündüz haftya içinde basına tanıtıldığı sırada çevirmen kullanmadan sıcak bir şekilde soruları yanıtladı.Hedefleriniz neler , hedefleriniz var mı gibi sorulara : " Ben henüz 3 senedir profesyönel Teknik Direktörüm ve 3.senemde dünyanın en iyi kulüplerinden birindeyim.Bu benim için gerçekten inanılmaz.Hedeflerimi tabiki var , ilk öncelikle Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ardında Premier LEague ve FA Cup veya Carling Cup şampiyonluğu." cevabını verdi.
"Transferlere Çok Önem Vereceğim "
Transferler Hakkında Konuşan Gündüz : "Kaleci , Savunma ,Orta Saha ve Forvete en az 1 takviye şart . Çünkü takımda uyumsuzluklar görüyorum.Van der Sar'ın gitmesiyle takımda önemli bir kaleci boşluğu var .İsim vermek istemiyorum ama önemli bir kaleci transferi yaptık ilerleyen günlerde hepinize tanıtacağız bu ismi.Şu an transfer olmazsa olmaz.Transferlere çok önem vermem gerekiyor." diye konuştu.
"Fenerbahçe Sevgisi Bambaşka"
Fenerbahçe'yi özleyecekmisiniz gibi sorulara da yanıt veren Gündüz : " F.Bahçe adeta benim doğduğum yerdir.Çocukluğumdan beri Fenerbahçe'liyim.Onun yeri bende ap ayrı. Buralara kadar gelebiliyorsam bunun tek sebebi Fenerbahçe'dir.Aziz Başka'nıma takım oyuncuları kardeşlerime,Yardımcılarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum onları hiç unutmayacağım." dedi.
"Kalıcı Olmak Gerekir"
Deha Gündüz'e görüşlerini sorduk ve şu cevabı aldık : "Eğer Manchester United gibi bir kulübün başındaysanız , kalıcı olmak şarttır.Ancak bu başarıyı getirir.Yok efendim yarım sene çalıştırayım , herkes ismimi duysun ünlü olayım değil , ben nereye kadar benle çalışmak isterlerse oraya kadar bu kulüpteyim.Birlikte büyük başarılara imza atacağız Manchester United ile ".
Kaynak : LigTV