emirgc Arkadaşlar bu site dahil her yerde araştırdım. Bütün linkler FileFront lu ve o linklerde çalışmıyor.. yokmu elinde başka çalışan bir link olan?? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
emirgc Ya ben bunu bendeki Kit Raptor 2GK 07 çalışmadığı için arıyorum yani forma yükleyemiyorum.. Office Oicture Manager de açıyorum bmp resmini, 512x512 yapıyorum kaydediyorum Load Bitmap dan o resmi seçip Aç deyince hata veriyor ya Kit Size Mus be 512x512 or 768x768 diyor.. Nedendri acaba? Resmin boyutunu değiştirebileceğimiz başka yer varmı bildiğiniz??
marduk beceri konusunda yeteneksiz olduğunu niçin göstermek istiyorsun ? madem filefrottan anlamıyorsun, ne diye sormuyorsun nasıl indirilebileceğini. Biraz aklını kullan evlat
emirgc Bilader,pardon ama beceriye gelince biraz dur, Ben Laptoptaydım Download Now deyince ağda sorun vardı tahminen o yüzden alamadım. Az önce eve geldim ve 1 tıkta aldım o ağda sorun avrmış anlaşılan.. Teşekkür ederim bu arada @Vanquish..
kesk burdan indir link sağlam nasıl indirilceiğin anlattım dowland http://games.softpedia.com/progDownload/FIFA-07-Creation-Master-07-Download-20008.html nasıl indirilir resim