tokayto Arkadaslar fifa 2008 oynarken 3 tane tusa basamiyorum.Yani hem capraz top surup hemde pas atamiyorum.2007 de gayet iyi calisiordu ama bunda nedense sorun cikti.Sorunu halletmem icin sizden yardim istiyorum.Simdiden cok tesekurler...
Senceru Dostum Çapraz Top Sürerken Pasa Basarsan Pas ın Yönünü Ayarlayamazsın Zaten Çarpraz Top Sürerken Biraz Sür Elini Ok Tuşlarından Kaldır Sonra Yönü Belirle Pasa Bas Bu Kadar :) Diğerkinin Çözümünü Bilmiyorum Ama Zaten Yapsanda Olmaz Diye Tahmin Ediyorum... Yapışkan Tuş Gibi Bişeyse Denetim Masasından Kapatabilirsin...
tokayto Demek istedigim oyunda 3 tusa birden basamiyorum.Mesela capraz olarak hizli kosamiyorum.Top rakip takimdayken Q ve D tusuna bastigimda 2 adam pres yapiyor ama onlarda cok yavas kaliyor.Cunku E tusu basamiyorum demek istedigim bu tuslarin ayarlari yada herhangi bir yama gibi birseyi var mi??
Senceru valla hiç böle birşey duymadım arkadaşım ilk defa duyuyorum bu sorunu pc ye format,fifa yı silip yüklemek,klavyeni değiştirmek :) önereceğim şeyler...