FIFACI_09 Evet arkadaşlar artık panoda yapıyorum hemde ışıklı daha acemiyim ve elimden bu geldi ilerki zamanlar kendimi geliştircem: Creation Master ve Monkeydragon programlarıyla yüklenir
cimbomlueray logoları ekledikten sonra şunları yap daha güzel olur böyle çok iyi değil ışıklı olduğu belli olmuyor:
FIFACI_09 yorumlar için saol arkadaşlar eray anlatım için saol ama gimp kullanıyorum last ottoman biliyorum ama yakında düzelecek daha acemiyim eray ne demek istediğini GIMP den öğrendim yeni yaptım 2 bölümü herzamanki gibi sononcusunu dediğin gi bi yaptım
cimbomlueray şimdi daha iyi yanlız logolar birbirine karışmış ve logolar arasındaki mesafeyi iyi ayarlaman gerekiyor ve biri aşağıda biri yukarda olmasın.
FIFACI_09 Yeni bir tane daha yaptım.Aynı erayın dediği gibi yaptım.Turkcell Vodafone Avea (Aycell-Aria)
cimbomlueray yiğit logoları biraz küçült birbirine karışmış tam oturması lazım oyunda güzel durmaz ;);););););););)
cimbomlueray yiğit logoya tıkla ctrl+t yap büyüklüğünü ayarla oke.(bazen layer seçili olmuyor ozaman layer menüsünde o logonun layerine çift tıkla sonra tamam de)