Arkadaşlar hepinize ii dilekleri için teşekkür ederim.Alt ligden başlamamın nedeni uzun soluklu ve güzel bir kariyer planlaması içindi.İlerde başka tekliflere açık olabilrim.Arkadaşlar bu arada hafta içi maç anlatımı yapamayacağım hafta sonu uzun soluklu olacak sebebi iş yerinde olduğum için akşamları kariyerime devam ediyorum.
Bu arada ben niye resim ekleyemiyorum analayamadım yaa.
**Şimdide A.C Monza takımını tanıyalım**.
*A.C Monza 1912 yılında kurulmuştur.
*Maçlarını 18.568 kişilik Via Tognini stadyumunda oynar.
*İtalyada Monza Brienza diye tanınır.
*Monza italyanın milan kentine yakınında yer alır.
*Bu kentte F-1 yarışalarının yapıldığı monza pisti yer almaktadır.
Şimdide transferlerden biraz bahsedelim.Toplam transfer bütçesi 570 k maaş bütçesi ise oldukça yüksek 1.2 mn
Gelen Oyuncular:
-**Charles Andre Doudın ** (85 k)forvette gorev alıyor 18 yaşında isviçreli oyuncu gelişime çok açık ileride bana çok para kazandıracak.
-**Bogdan Stancu**(200 k) Forvette görev yapan diğer bir oyuncu transferim romanya u-21 de devamlı forma giyen oyuncudan çok büyük bir patlama bekliyorum.
-**Adrian Hora ** (100 k) AMRLC-FC mevkilerinde oynuyor bu oyuncuyu alma sebebim kanatlarda sıkıntı yaşamak bu oyuncumda romanya u-18 de forma giyiyor.Özellikle fiziksel özelliği beni etkiledi.
-**Di baggio ** (free) Bu oyuncuyu alma mıntek sebebi defanstaki oyuncularıma yardımcı olması onların gelişimine yardımcı olması için di çoğunuz bu oyuncuyu kariyernden dolayı tanıyorsunuzdur.
-**Mario delvechio**(free)AML-FC oynuyor kariyeri müthiş bana şüphesiz çok katkısı olacak.
-**Fazli Koçabaş ** (20 k)DRC oynayan hem türk hemde belçikalı çok şeyler beklediğim genç bir oyuncu inşallah büyük katkısı olacak.
-**Dalla Valle**(yetiştirme bedeli)16 yaşında AM/Fc oynayan müthiş yetenek iki yıl sonra takımda nasıl tutacağım bilmiyorum.