Simon21 Bu dosyayı yükledikten sonra edite daha güzel faceler yapabileceksiniz Resimden anlarsınız zaten:D Ben Yapmadım Alıntıdır Adımı Yazdığına bakmayın ;)!!!!
Simon21 Orjinal Mesajı Yazan: Gfb_3M1r Bence Yine Güzel OLmaz Ama yinede orjinal oyundakinden daha iyi resimden anladıysan :D;) Sakal felan oluyo mu bilmiyorum denemedim :)
Simon21 Orjinal Mesajı Yazan: Gfb_3M1r valla Ben Photoshop dan yaptığım için :D emege saygı yapamayanlar için ;)
Simon21 Orjinal Mesajı Yazan: xenoa çok dandik hiçbi fark yok 2 foto arasında arkadaşım nasıl fark yok 2 resim arasında birisinde surat yarım gözükyo diğerinde tüm suratı kaplamış texture
Darkmute **MÜKEMMEL BİR OLAY BU. Programlarla dakikalarca uğraşmadan sakal felanda görüncek sakallı adamın. Harikasın böyle bir konu açtığın için çok sağol.**
Simon21 Orjinal Mesajı Yazan: darkmute MÜKEMMEL BİR OLAY BU. Programlarla dakikalarca uğraşmadan sakal felanda görüncek sakallı adamın. Harikasın böyle bir konu açtığın için çok sağol. Beğendiğine sewindim;) artık uğur boral avatarını yenilersin;):D
a61 KEsKE indirmeseydim valla hiç güzel olmuo normal yaptıklarım daha iyiydi ama pylşm için sağol sözüm sana deil haa sen sağol paylastıgın için::D:D:d
Simon21 Rica ederim önemli olan paylaşmak bende önceden hiç kullanmıyodum edit deki face yapmayı o editten yapıodum ama şimdi fotoşopta texturesini yapıyorum oyuna atıyorum ve oyuncuya daha çok benziyor;):D
Darkmute Elinizde face texture'si yoksa yapcağınız futbolcunun sakın bunu indirmeyin derim. Normal fotolarla olmuyor. Zaten Simon21 kendiside demiş : Orjinal Mesajı Yazan: Simon21 ""... ama şimdi fotoşopta texturesini yapıyorum oyuna atıyorum ve oyuncuya daha çok benziyor;):D """
efemusign ya abiler simdi ben nondanin faceini yaptim ama nasil eklicemi bilmiyorum oyuncu yarattim ekleme nasil olcak ???