Turfa teşekürler arkadaşlar...lütfen yorumsuz bırakmayın yorumlarınız size daha iyi yamalar olarak dönecektir..takım ayarlarınız falan etkilenmez yamadan. yama sadece oyunu türkçe yapar...
Foreverton yalnız ben yükledim kayıtlı oyunlar duruyor,yani menejerlik turnuva gibi...ama takım ayarlar default olmuş mesela gsye nonda yapmıştım kaybolmuş yani eski ayarlar... :confused:
mhmmdsvl v1 de bazı yazılar birbirine geçiyordu mesela kadro ayarı yaparken (kadrodışı yazısı ile oyuncunun ismi) bu da öyle mi BİLDİRSENİZ İYİ OLUR. Bir de v3 te türk oyuncuların ismi dezeltilirse iyi olur yani Karan Ümit yerine Ümit Karan zaten FIFA 07 yamasında vardı bu özellik Başarılar!..
Turfa yazılarda ki taşmaları önledim kardeş..ama isim düzeltme yaparsam kayıtlı oyunlarınız falan silinir..
EBA79 v3. çıkartırsan heralde gelmiş geçmiş en iyi fifa türkçe yaması olur ayrıca futbolcuların isimleride düzeltilirse ii olur birde birşey sorucam örn: Soyadı: Edu Adı: Dracena yazdığımız zaman Edu diye çıkıcak ama fbde edunun formasında edu d. yazıyor acaba böyle şeyler yapmak mümkün mü?
Turfa Orjinal Mesajı Yazan: xtrem06 Emeğine sağlık yani neredeyse oyunu direk ea türkçe çıkarmış gibi olmuş:D mükemmelsin :d fifa 09 için teklif aldım :D:D:D saolun arkadaşlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin...
0umarKanoute haqan slm.. türk futbolcuların isimleri yerine soyadları yazıyor bunun için bi yama felan varmı .
Turfa Orjinal Mesajı Yazan: orlando12 haqan slm.. türk futbolcuların isimleri yerine soyadları yazıyor bunun için bi yama felan varmı . öyle bir yama çıkarmayı düşünüyorum ama kayıtlı oyunlara zarar veriyor...
0umarKanoute Orjinal Mesajı Yazan: haqan_s Orjinal Mesajı Yazan: orlando12 haqan slm.. türk futbolcuların isimleri yerine soyadları yazıyor bunun için bi yama felan varmı . öyle bir yama çıkarmayı düşünüyorum ama kayıtlı oyunlara zarar veriyor... Haqan Yaparsan Çok makbule geçer Salla sen KAyıtlı oyunu :) BEkliyoruz Senden Şimdiden iyi çalışmalar ve TEşekkurler
FIFACI_09 http://www.futboloyun.org/Temalar/Beyaz/logo.gif REKLAM YAPMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu siteden vazgeçmem