el kun Şükrü Altunsu yaptığı açıklamada,"Chelsea eski günlerine dönecek"dedi. Bu sezon ki beklentiler Premier Lig FA Cup League Cup English Super Cup Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir başarı
el kun Orjinal Mesajı Yazan: David Villa Sanchez İnşAllah bu sefer Düzenle butonun kullanırsın. Başarılar... :)
el kun Orjinal Mesajı Yazan: _NeCrOmAnCeR_ hazırlık macları güsel ama daha güçlü takımlarla oynayabilirdin neyse başarılar:) hazırlık maçları otomatik geldi kendim nasıl hazırlık maçı ayarlayabilirim
.NecromanceR. Orjinal Mesajı Yazan: CrAzY_SuKrU_6 Orjinal Mesajı Yazan: _NeCrOmAnCeR_ hazırlık macları güsel ama daha güçlü takımlarla oynayabilirdin neyse başarılar:) hazırlık maçları otomatik geldi kendim nasıl hazırlık maçı ayarlayabilirim fixtürden hazırlık macı ayarla de boş güne tıkla istediğin takımı sec;)
el kun Orjinal Mesajı Yazan: _NeCrOmAnCeR_ Orjinal Mesajı Yazan: CrAzY_SuKrU_6 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: _NeCrOmAnCeR_ hazırlık macları güsel ama daha güçlü takımlarla oynayabilirdin neyse başarılar:) hazırlık maçları otomatik geldi kendim nasıl hazırlık maçı ayarlayabilirim fixtürden hazırlık macı ayarla de boş güne tıkla istediğin takımı sec;) ;)
el kun Heyyyyyy!!!İlk kupa geldi!!! Şükrü Altunsu maçtan sonra,"Bu kupa beklentilerimin içindeydi ve şimdi bunu başardım"dedi. Premier Lig Başladı... Bir dostluk maçı(veloso için)
FifaMen CrAzY_SuKrU_6 yine flood yapıyorsun. Tekrarlarsan konuyu kilitlemekle kalmayıp ban cezası vereceğim.