arda61 gece macı yapmayı ayarlayamıyorum ve maca baslarken forma secemiyorum birde oyuuna her girişte duzenlemeden yukle kaydet yapıyorum patch 1.10 ve 1.20 yti yukledim halde yardım acillllllllll
Cr9 Master Ligde Forma Seçmek istiyosan Böyle Bir Şansın Yok Eğer Oyunu Klavyden Oynuyasan ve Yamayı Yüklediysen Açılırken Yükle Yapman Lazım Gece Yapmak İçinde Low Da Oynamaman Gerekiyor... Yeterli Oldumu??...
arda61 Orjinal Mesajı Yazan: NOE Sen oyunu boşa almışşın kardeş.. B isey yapmayı bilmiorsn arkadasım cok konusacana yardımcı ol veya sus---------- ilker arkadasın saol klavyeden oynuyorum ama takımlarla ile ilgili yaptıgım duzenlemeler her seferinde yukle yapınca siliniyo
hhyx düzenlemenin kaybolmamamsı için ppjoy programını kur. sitede ararsan bulursun. masterligde forma seçemezsin normal maçta seçersin .gece maçını stad seçtiğin yerde oynadığın tuşları dene orda birmenü açılınca ayarlıyorsun bende (E) tuşundan açılıyor. tabi low da oynuyorsan açılmaz
arda61 lig dede forma secemiyormuyuz master lig deil ve tr ligi gitti duzenlemdende olmuyo teski turkayı kursaydım
Legend_Ghost_2307 ya oyunun kupa turnuva master league gibi yerlerinde forma seçimin veya gece gündüz gibi bi ayar yapamıyosun..oyunun kötü yanlarından biri bu ama formalar iyi ayarlanıyo yani sorun olmuyo..gece maçları ise high falan oynuyosan oyunu önemli maçlarda gece oluyo..ama gecelde gündüz maçları hep..=) sana saçma sapan yorum yapan o numuneyide takma bak banlamışlar zaten..:)
arda61 Orjinal Mesajı Yazan: Legend_Ghost_2307 ya oyunun kupa turnuva master league gibi yerlerinde forma seçimin veya gece gündüz gibi bi ayar yapamıyosun..oyunun kötü yanlarından biri bu ama formalar iyi ayarlanıyo yani sorun olmuyo..gece maçları ise high falan oynuyosan oyunu önemli maçlarda gece oluyo..ama gecelde gündüz maçları hep..=) sana saçma sapan yorum yapan o numuneyide takma bak banlamışlar zaten..:) saol dostum
eray_1329 arkadaşlar ben pes2008i mediumda oynuyorum ama gece maçını nerden ayarlıcamı bilmediğim için hep gündüz maçı yapıyorum ltf biriniz yardımcı olursa sevinirim acaba gece maçı nasıl yapıyoruz nerden ayrlıoruz en kısa zamanda cvp bekliorum...
ercan_10 hani stadyum seçimi yapıyon ya stadyum üzerine gel W tuşuna baş orda ayarları çıkıyo ordan seçersin tamm ben rizeliyim msn__ ercan_rizeli@hotmail.com