Ali GEMICI gelecek kardesim ancak o yarına kaldı ya da bu gece ;) simdilik maalesef gönderemiyorum...
CT25 hayırlı olsun ali 2 gün girmedim juventustan g.birliğine transfer olmuşsun kardeş başarılar dilerim
Cemil KAYA milan ile berabere kalan gençleri ligde merak ediyorum açıkcası kardeşim hadi bakalım güzel bir kariyer olacak gibi ;)
Ali GEMICI **inşallah kardesim GS'yi eze eze yendim hemde buldugum taktik müthis birşeye benziyor ... ** Not:Transfer dönemi birazdan bitecek bitince transfer sslerini atacagım...
Cr9 Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed inşallah kardesim GS'yi eze eze yendim hemde buldugum taktik müthis birşeye benziyor ... Not:Transfer dönemi birazdan bitecek bitince transfer sslerini atacagım... Taktiler iyiyse bizede paylaş :)
Ali GEMICI ya adalet bu mu :S :S :( adamları deplasmanda ezdim 2 golüm ofsayt diye sayılmadı ve penaltı golü ile yenildim nasıl bir şey bu ya özellikle hakimiyeti de koydum bakın ...
Ali GEMICI İste transferler ... ( Arkadaslar lütfen hile var vb. şeyler söyleyecekler hic yorum yazmasın beni germesin ... ayrıca bu transferler pahalı da diyebilirsiniz ama %80'i taksit ...KESİNLİKLE HİLE VB YOKTURR )
CT25 güzel transferler ali benim ilgimi çeken mehmet çakır oldu saint-etienne de forvet sorunu var tamamda mehmet çakır ne yapsın orada yaa :P
Ali GEMICI bilmem ki aslında iyi bir golcü sayılabilir ama :D ... ( ben olsam asla almazdım ...:D :D )