Arkdaşlar Yanlışlıkla Save'im Silinmiş Yine:( Ve Galatasaray'ı Yeniden Aldım Ve Başlıyorum Yeniden Maçlar Görüntüsü GelecekEvet Arkadaşlar Football Manager'e Başlayı 1 Ay Oldu Yada Daha Az Ve Bayağı Gelişme Kaydettim Şimdi Size 2 Kariyerimi Sunuyorum....
Çalıştıracağım Takımım Logosu Galatasaray

Evet Şok Şok Şok!
Galatasaray Yönetimi Açıklamasına Göre Yaşlı Teknik Tirektör Karl Heinz Feldkamp'ın Görevini Son Verildiği Açıklandı.

Evet Galatasaray Yönetimi Şuan Sıkı Bir Yönetim İle Takımı İyi Yerlere Getirecek Teknik Tirektör Arıyor..............

Galatasaray Spor Klubünün Resmi Sitesi Açıklamasına Göre Mustafa Gamemaster İle Takım Anlaştığı Bildilirdi Ve Galatasray Tarihinde 2. Fatih Terim Olarak Bekleniyor Genç Teknik Tirektör....
Evet Bugünkü Ali Saminyende Yapılacak Basın Toplantısı İle Mustafa Gamemaster Galatasaray İle Şözleşme İmzalayacak...

Galatasaray'ın Başına Getirilen Mustafa Gamemaster Türk Basındada Büyük Yankı Yaptı Bunun İçin Foto Maç Gazetesi Şunları Yazdı...
Biz Mustafa Gamemaster'i İkinci Terim Olarak Görüyoruz İnşallah Oda Terim Gibi Bu Sene Biz UEFA Kupasını Taddıracak Ve Galatasaray Takımını İyi Yerlere Getirerek İlerleyen Zamanlarda Türk Milli Takım Teknik Tirektörü Olacak....

Evet Mustafa Gamemaster İlk Olarak GS TV'YE Konuştu Büyük Bir Basın Topluluğu Vardı Toplantıda Çoğu Gazeticilerin Soruları Mustafa Gamemaster'i Terletti Ama O Her Zaman Sevinç Duyarak Toplandıdan Ayrıldı...
Bu Seniki Mustafa Gamemaster'li Galatasaray Turkcell Süperlig&UEFA Cup'da Mücadele Verecek....

Oyunda Net Olrak Şözleşme İmzlandı....