CT25 Buyrun arkadaşlar lig durumum Bunlarda Son Maçlar CL Kuraları Çekildi! Rakip İnter S.W.Phillips'in takıma katılmasıyla oldukça güçlenen İnter CL'de rakibimiz oldu.İnter'in ilk 11'i işte böyle. Buda takımımın ilk 11'i Sizce kim geçer elemeyi?
el kun Orjinal Mesajı Yazan: xGeneraLx Buyrun arkadaşlar lig durumum Bunlarda Son Maçlar CL Kuraları Çekildi! Rakip İnter S.W.Phillips'in takıma katılmasıyla oldukça güçlenen İnter CL'de rakibimiz oldu.İnter'in ilk 11'i işte böyle. Buda takımımın ilk 11'i Sizce kim geçer elemeyi? güçler eşit gibi gözüksede sen geçersin başarılar
DDT1 defansın kanatları iyi ama 2 transferle harika bir defans olur stutgarttan serdar tascıyı birde raul albiol yada kompanyi öneririm
Cemil KAYA tabiki inter karsısında favori sensin ama dikkatli olmalısın ilk maçın mılano da olması senın adına buyuk avantaj
kucuktosbaa başarılar dostum 1 haftadır arsenalle pynuyorum ben böyle bir takım görmedim. mati fernandez ve barzagli yi aldım ilk sezondan ş. ligini ligi league kupasını aldım süper yapmıslar valla..
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: Tilkos95 Hadi ya ss bekliyoz İnter i yıkdığını görmek istiyoruz evet katılıyorum tilkos