D.V.S 7 Zaten Galatasaray'la Real Madrid'i yenmen o kadar kolay değil. >>>BURADAN yaptığım taktiklere bakabilirsin...
Cr9 Orjinal Mesajı Yazan: David Villa Sanchez Zaten Galatasaray'la Real Madrid'i yenmen o kadar kolay değil. >>>BURADAN yaptığım taktiklere bakabilirsin... yeni taktikler beklyoruz senden :D
erge16 kalecilerim:richard lee, aykut ,orkun defanslar:song,servet,sabri,volkan,hakan balta,ferin erkan,emre aşık orta saha:lincoln,linderoth,mehmet aurelio,kenndy bakircioğlu,emre belözoğlu,bariş,mesut özil forvet:carew,özgürcan diğerleri oynıyamıyo
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: FOAB Arkadaşım 6S ve Real Madrid'in ilk 11'ini ve dizilişlerini verirsen daha çok yardımcı oluruz. Bu arkadaşın 24284237423746. kez aynı şeyi yapışı, artık FFC dışı bişe yada sınırsız FFC almasını talep ediyorum.
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Orjinal Mesajı Yazan: FOAB Arkadaşım 6S ve Real Madrid'in ilk 11'ini ve dizilişlerini verirsen daha çok yardımcı oluruz. Bu arkadaşın 24284237423746. kez aynı şeyi yapışı, artık FFC dışı bişe yada sınırsız FFC almasını talep ediyorum. Son defalık 30 doz banalgin verdim. FFC'si süresiz halini aldı.Zaten uzun süredir takipteydim. Aynı kafa yapısıyla devam ettiği sürece de yazacağı ilk tahrik içerikli mesajı hesabının kapatılmasına neden olacak.