tommy89 Orjinal Mesajı Yazan: Tilkos95 baya etkiliyo yaa forvet sıkıntısı çekiyom eto dışında herkez sakat Küçük bir tavsiye:iyi doktorlar sakatlanan oyuncuların iyileşmesini hızlandırır gerçi Barça'yı yönetiyosun ama yine de bir Dünya klası Doctor al.
mustang_17 bence kötü kaleci alma alicagina victor valdes i oynat gerek yok kaleci almana bende barçeyi aldim çok iyidi victor
Ali GEMICI kanka doctor degil :D doktor :D lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım ( bende bir ara bu tip şeyler yapıyordum ama dikkatli olmam gerektigini anladım ;) )
Ali GEMICI güzel gidiyorsun kardesim ancak fazla flood yapıyorsun ;) bence mesajları biraz topla ;) ...
Ali GEMICI mustang_17 kardes sen neden sürekli olumsuz yaklasıyorsun ??? belki işleri var insanların hersey oyun degildi hayatta degil mi ?
OziLy Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed ok bekliyoruz ... 1. ile aranda fazla bir fark yok ama neden bu kadr gerlere düstün ?
Cr9 Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed ok bekliyoruz ... 1. ile aranda fazla bir fark yok ama neden bu kadr gerlere düstün ? bendende aynı soru
createble **Öncelikle başarılar fakat bazı maçlarına bakıyorum çok gol atıyorlar bazende hiç atamıyorlar yorgunluk v.s. nin etkisi olabileceğini düşünüyorum.Bence yeni taktiksel denemeler yapmalısın ;)**