Evett işte chelsea Herkezın oturmak istediği sıcak koltuk.Yeni isim açıklandı Chelsea kulubunun yenı manageri Cihan Tvlk . İlk geldıgımde takımda tam olarak 130 m gibi bi para wardı gelğımde sadece david villayı ve barzagliyi tranfer ettım .yarı sezonda ılk 3 macta mukemmel basarı gosterdım ilk mac Birmingham - Chelsea : Kazanıcağımdan emındım ama ılk yarıda birmingham karsında atak bıle yapmaısyım adeta . Ama sonradan yedekte bkletiim wright philips i aldım sağa. Hızı sayesinde kanatdan ii calımlar we super ortalar acıodu . 76.Dk Villa 87.Drogba we 90 Da da essien in attı gollerle 3 -0 yendım . Bole bole lıgın ılk yarısı bıtti. 17 macın sonunda Manchester liderdi Chelsea ise 2. ama bnım en cok sasırdım sey ilk 10 macta 8 galibiyet 1 yenilgi 1 de beraberlik yapan tothendam sonrakı yaptığı 7macta 4 yenılgı 2 berabrlik 2 galibiye almıstı we 8.sıradaydı. :D Neyse gecelım transferlere : ilk yarıda bnım kararım aslında oyuncu satmaktı Essiene 59m Shevcenkoya 21m brigdeye 13m cuducineye 7m makaleleye 7m Stean Sdwell(ismi bole bısıdı bakarsanız gorursunuz chelse yedeklerde)12.m ferriera ya 14m ben haimede 30m ballack ada 32m werildi pizarro yada 10m werildi. ewt we oyuncular gitmeye hevesli idi . Bende bu paralar karsında satmaya hevesli idim ama Makalele brigde sdwell cudicini we pizarro ballack feriiera ben haim gitti . gelen para 100m civvarında idi bnde bu oyunculara karsın Matias Fernandez , Rio Mavuba ve micah ricard ı tranfer ettim . kadrom :
.
Cech
. . . .
micah ricards(beletti) Barzagli Terry Ashley cole
. .
Essien Lampard
. .
Joe Cole Matias Fernandez(Maluoda)
. .
David Villa Drogba
Yedekler: Hilario Gk Rio Mavuba md Alex dc Beletti dr Maluoda ml Shevcenko fc
İşte boylece ikinci yarıda bitti ligi bn kazanmıstım sampıyonlar lıgınıde ama da cupda yarı finalde manchestere penlatılar da elelndım ahhh joe cole ahh yaktı bnı :D ama genede hem sampiyonlar liginde hemde premier ligde sampiyon olmustum essien yılın orta sahası eto yılın forveti david villa ikinci dorgba ucuncuydu Lampard englishde en yılın oyuncusu secılde barzagli we terry de yılın defansları Matias fernandez englishe en iyi genc oyuncuda 2. oldu 1. newcastlelı yenı bır genc tranferdi simdi 2. sezondayım :D