Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: fetert bu olayı bize anlatan arkadaşıma teşekkür ediyorum gerçekten uzun zamandır hagi'yi galatasaray'a nasıl alacağımı düşünüyordum bir sorum olacak... galatasaray'ın 2000 lerdeki efsane kadrosunda olan popescu, taffarel , jardel falanda varmıdır? yoksa bile bunların yüzlerini yapabilirmiyiz? bilen varsa çok sevinirim bu oyuncular mevcut deil ama bunların yüzlerini yapabilecek facemakerlar var sitede.onların istek bölümüne gir. oraya yaz. yardımcı olacaklardır sana.
hizli_recoo valla helal olsun ben insanlar la bu kadar ilgilenen görmedim yani forumlar, da tanımadığı halde bildiğini böylece paylaşan .. ne diim tşkk...:D
hizli_recoo bak ilk msj ımmmışş:D ya bari bi soru soriim kardeş hepsini yaptımda oyuncuyu da olşturuyorum ama takıma giriyorum yok , bit türlü gelmedi takıma ... bi fikrin varmı?
Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: hizli_recoo bak ilk msj ımmmışş:D ya bari bi soru soriim kardeş hepsini yaptımda oyuncuyu da olşturuyorum ama takıma giriyorum yok , bit türlü gelmedi takıma ... bi fikrin varmı? oyuncuları yaptıktan sonra bilgilerini gir. yani ad soyad ülke ....gibi. bunları bitirince cm 08 de teams e gel. yani arsenal simgesi var üstte. ona bas. oradan takımını seçip rostere gel. orda takımdaki oyuncular listeleniyor. sağ tarafta filters yazan yere gel oradan country e getir. mesela zidane yi yaptıysan ülkesinin fransa olduğunu belirtmiş olmalısın. neyse fransız oyuncular country kısmından fransayı seçtiğinde listelenir. onların içinden zidane ı seçip zidanın resminin yanındaki transfer butonuna bas. solda seçmiş olduğun takımda zidane olur.
hollyowl ya bu şekilde mutlaka nonda yı falanda bulabilmemiz lazım sonucta database te ver update yapıca cıkıo ya bi bulabilirmisin kardeş ya id sini???
scream07 arkadşlar ben dediklerinizi aynen yaptım oyunu silip yeniden yükledim oyunu açtığımda yaptığım takımı seçecekken oyundan atıyor sebebi ne olabilir?
Inanc58 player kısmına gel. ordan beyaz küçük bir işaret var. sayfa şeklinde. ona bas oluşur. idsine 50000 yazar. bide eğer belgelerimdeki kayıtlı oyunları silmediysen oyundan atabilir.
rapboyz 11019_________ 13383_______- 20764______ 2153____ 5215___ 5394___ 5590____ 6546_____ 6869_____ 7521_____ 7545_______ 112939_____ 136705___ 138683______ 140532______ 168841_______ 47919_____Sergen Yalçın diğerlerini bilmiyorum ama Sergen yalçını buldum bee :D :D