srknkndmr arkadaşlar pc oyunlarını çalıştıracak güçlü bir laptop markası biliyor musunuz? laptop mu alsam ps3, ps3 oyunları çok pahalı oldundan ps3 almak istemiyorum ilerde ps3 için korsan oyun çıkar mı? şimdiden teşekkürler.
D.V.S 7 Bildiğim kadarıyla HP Eğlence Dizüstü Bilgisayarı serisi var. Seriye >>>BURADAN bakabilirsin. Ben olsam PS3 alırdım. PS3 için korsan oyun çıkıyor mu çıkmıyor mu onu bilmiyorum.
srknkndmr bende ps3 düşünüyorumda oyunları çok pahalı oyunları hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varsa lütfen yardım etsin
tolgay007 ya ps3 al ama oyunları pahalı dediğin gibi, fakat 1 oyun alıyorsun takas yapabiliyorsun...ama gene üstüne para veriosun ama sana xbox 360 öneririm kopya oyunda oynatıyor ps3 ten daha ucuz ve şuan daha iyi grafikli oyunlar çıkıyor... sana şu paketi önerriim...http://urun.gittigidiyor.com/Xbox-360-Arcade-Pack-HDMI-li-Sok-Fiyat_W0QQidZZ8413753 xbox 360 ta 1 oyun 8 ytl
ERNESTE toshiba satallite funs baksan ii olur bak sana söyleyeyim bir kaç laptap 4gb kadar çıkarılan ram 2 çekirdek işlemci intel core pro 6000+ 512 mb intel gmax