umutc arkadaslar aylardır sorunsuz kullandıgım pes2008 2 gundur baslamıyo. konamı yazısı gorunene kadar hersey normal. sonra sıyah ekran kalıyo ve baslamıyo. ve soyle bı hata goruyorum tekrar yukledıgım zaman autorun cannot be started. sızce sorun ne ne yapmam lazım. yardımlarınızı beklıyorum
siyaset aynı şey benim başıma geldi ama ben açamıyor değil kuramıyorum nedenini biliyorum nod32 ama düzeltemiyorum virüs olarak gördüğü için açtırmıyor ..
rivardo Girişteki videodan kaynaklanan bir sorun olabilir. PC'deki bütün codecleri kaldır Kazaa lite mega codec pack yükle.Açılması lazım genelde bu codec çakışması nedeniyle olabilir.Dene..
Harem_Draco_1905 Autorun cannot be started bu yazı oyun kurulduktan sonra geliyor bende aylardır oynuyordum sonra oyun açtığımda konami yazısı geliyordu sonra siyah bir ekran ve hiç bir işlem yapmıyordu PC restart atmak zorunda kalıyordum bir kaç defa yükledim olmadı farklı hard disc e yükledim yine olmadı bu gün yine yükledim Autorun cannot be started . bu yazı geliyor Eror diye ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen ... Saygılarımla ;
_Professional_ aynı olay bende de vardı bilgisayarı yormayın ertesi gün bilgisayarı açar açmaz deneyin ben sorunu öle çözdüm