emre119 arkadşlr bn fm 08 arkadşmla karşılıklı oynamk istiorm ama bir türlü halledemedk onun bilgisayardn serwer verinci oynuorz ama bndn girmee çalışınca olmuyor bir türlü bnm bilgisayrdamı bir sorn war anlayamadım bileninz warsa bi yardım edebilrmi acabaa çok rica etsem...
emre119 burda yazanların hepsini zatn yaptım hem bunları yapıp arkadş serwer verince girebiliorz ama serweri bn wernce arkadşlar beni görümyor buna anlayamadım nası halledicm bilmiyorm.
Ottoman Evet . Gerisin bilmem o zaman istersen başka bir ağdan dene yine olmazsa onu başaksına sorarsın
CT25 diğer tarafta refresh yaptıklarında senin serverin ismi çıkmıyo dimi eğer öyleyse arkadaşına ip adresini ver başka serverden bağlan desin server isminede ip numarasını yazsın o zaman çıkıyor bende budurumda kalmıştım bu şekilde çözdüm umarım yardımı olur...
emre119 ardşta benm açtığm oyuna girmk için öyle yapio ama sürkli şu yazı çıkıo 'unable to connect to server' niçin oluyo bilmiyorz.
emre119 kimse bu kanuda bişi bilmiomu acaba yaaa çok rica etsm bi bilgisi oln yardım edebilrmii niçin 'unable to connect to server' çıkıo.
Venom BÜyük ihtimal .exe dosyalarınız uyuşmuyordur. Biriniz fm.exe dosyasını diğerine göndersin, ikinizde de aynı exe olduğundan emin olun öyle deneyin. Tabi oyun versiyonlarınızın aynı olması gerekiyor.