whiskiskas arkadaşlar ben oyunu ilk defa oynayacağım, ilk önce nereden hangi dosyayı indirmeliyim ki sonra üstüne güncelleştirmeleri falan yapıym? kısaca bi arkadaş anlatırsa çok memnun olurum teşekkürler.
whiskiskas fm 2008 forumu değil mi burası? bi yardımcı olursanız sevinirim ya, hangi dosyayı önce indirmem lazım nereden indiricem bunu söyleseniz yeterli
TuNdRaLoWeR Sohbet bölümü mevcut.Genede yardım edeyim.Cd'yi takacaksın karşına gelen hertürlü şeye **next diyeceksin.Sözleşme var I Accept olana tıklayacaksın.Bu işlemler bittikten sonra finish diyeceksin.Oyun içinde crack dosyası var bunu kopyalayıp C/Program files/Sports İnteractive/Fm 2008 ** içinde boş bir yere kopyalayacaksın.
whiskiskas oyun yok daha bilgisayarım da, ilk defa kurucam, neleri indirip kurmalıyım? hem oyun hem güncelleme yardımı lazım.
TuNdRaLoWeR TıkLa Buyur oyunun resmi sitesi buradan indirip önce bir kur sonra güncellemeleri filan halledersin.
whiskiskas Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren Sohbet bölümü mevcut.Genede yardım edeyim.Cd'yi takacaksın karşına gelen hertürlü şeye next diyeceksin.Sözleşme var I Accept olana tıklayacaksın.Bu işlemler bittikten sonra finish diyeceksin.Oyun içinde crack dosyası var bunu kopyalayıp C/Program files/Sports İnteractive/Fm 2008 içinde boş bir yere kopyalayacaksın. oyun cd si almam mı gerekiyor? bi yerlerden download edemez miyim?
Hqmi Burdan 8.0.1 indir Sonra googledan 8.0.1 crack arat karıştır.Bulursun.Hiç isteme sitede paylaşmak ve istemek yasak!!!
whiskiskas Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren Kardeşim sana TıkLa dedim altına açıklama yazdım.Oradan oyunu download edebilirsin.. afedersin ya görmemişim sağol