RetRo_80 8.0.1 sürümünün yıldızı lulinha artık sıradan bir oyuncu yeni sürümde ne yıldızlığı kalmış ne de iyi oyunculuğu artık sıradan bir brezilyalı olmuş neden böyle yaptılar hiç anlayamıyorum:(
CRNL Bu sorunla önceden kayıtlı olan oyununda karşılaştıysan 8.0.2 yaması eski oyunlarda böle bi etki yapıyor yeni oyuna başlamanı öneririm.
RetRo_80 zaten yeni oyuna başladım da aynı lulinha değil daha önceden çok gelişiyordu özellikleri çok iyiyddi şimdi öyle değil ama Piatti yine süper artık sol kanatta da süper oynuyor bu da çok iyi olmuş
cantona841 herkes lulinhayı önerip duruyor.bende parayı kıydım ve fb ye aldım.transfer sezonu açıldıgında gelecek ve görecez,bakalım söylendigi kadar iyi mi :) 8.0.2 de degişiklik olmamış diyorlar ama bakıcaz artık...bide şu piattiyi deneyeyim bakalım....
Sketchez Lulinha yi bi begenemedm gitti ona verceginize o parayı Kerlon'u alin hem daha iyi hemde hemen hemen aynı fiyata geliyolar ... Kerlon cok fazla gol ve asist yapiyo .. tek eksi'si var cabuk yoruluyo ..
cantona841 kerlon u 2006 da her gittigim yere alırdım ama şuan benim oyunda yok :( hangi takımda o fm 2008 de? bende italya,ispanya,türkiye,arjantin,brezilya ligleri medium database de seçili.kerlon brezilyada degilmiydi :(
steven_stiffler 8.0.2 de gayet iyi Lulinha...Şu an takımımda var ve skoru değiştirebilecek iyi yedeklerimden birisi :)