Stevie G az gollü bi maç olacakmış gibi geliyor bana.0-0 bitebilir.eğer gol olursa da atan götürür maçı
Peshayat 50DK Kaldi ilk Onbir Boyle ..............RÜSTÜ......... KAS....ZAN......BAKI....ÜZÜLMEZ ............TORAMAN................... ALI........DELGADO...........TELLO ......NOBRE........HOLOSKO........
Passenger Dev derbide 11'ler belli oldu Turkcell Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında iki dev karşı karşıya geliyor. Derbi maçta Beşiktaş İnönü Stadı'nda Galatasaray'ı konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak maçı Bünyamin Gezer yönetecek. Maç öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. G.Saray'da Servet oynuyor. İşte 11'ler; BEŞİKTAŞ Rüştü İbrahim Kaş İbrahim Üzülmez Gökhan Zan Baki İbrahim Toraman Ali Tandoğan Tello Delgado Holosko Nobre Yedekler Hakan Mehmet Sedef Ethem Ricardinho Aydın Serdar Batuhan GALATASARAY Aykut Sabri Servet Song Hakan Balta Barış Mehmet Topal Volkan Arda Ümit Karan Hakan Şükür Yedekler Orkun Bouzid Barusso Emre Nonda Okan Mehmet Güven SAAT: 19.00 STAT: BJK İNÖNÜ HAKEM: BÜNYAMİN GEZER YAYIN: LİG TV
Mad_Dragon kalede Aykut'un olmasına sevindim. hem formsuz olması, hem de stilini beğenmediğim için Orkun'un yedek olmasını istiyordum...
adu Orjinal Mesajı Yazan: qkhAn23 delgado delgado gibi oynarsa bu maçı rahat alırız Yaa evet geçen maçlardaki gibi...
aLex13hLeB Beşiktaş seyircisinin sesini üsküdardan duyabiliyorum . bu taraftarın önünde beşiktaş en azından kaybetmez .
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: apathetic Beşiktaş seyircisinin sesini üsküdardan duyabiliyorum . bu taraftarın önünde beşiktaş en azından kaybetmez . Zaten BJK'lilerin en çok güvendiği şeyde bu :)
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RonaLDo Orjinal Mesajı Yazan: apathetic Beşiktaş seyircisinin sesini üsküdardan duyabiliyorum . bu taraftarın önünde beşiktaş en azından kaybetmez . Zaten BJK'lilerin en çok güvendiği şeyde bu :) şu an ki durumda tek güvendiği şey :)
Pr1nc3_0f_N1ght Bu E. Sağlam'a ne oluyor anlamıyorum. Top GS cezasahasına her girdiğinde hakeme bağırıyor :(
tpc_HaykoliK Orjinal Mesajı Yazan: Pr1nc3_0f_N1ght Bu arada sopcast uçuyor görüntü hem kaliteli hemde hızlı :D o ne yaa naıl oluyo sölesene yada ö.m. atsana. Nonda girmeli bide çünkü top tutup dribbling yapıyo(hakanın yerine)
Pr1nc3_0f_N1ght internet hızına göre değişiyo heralde ama bende baya hızlı :D bu arada nonda driblingci değil :D:D:D
Peshayat Ligtv Allah seni Bildigi gibi yapsin..yine sesi kismislar..maca bakarsak iki takimda kafa kafaya oynuyo.. Ikinci Yari Iki tarafta Bastiracaktir...kazanan Biz olucagizz...Oleyyyy Saldir Besiktasim Oleyyyyy:)